سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پفك گردویی


● مواد لازم
زرده تخم مرغ۳ عدد
پودرقند۱۵۰ گرم
مغز گردوی خشك شده یك فنجان
آردیك قاشق مرباخوری
بیكینگ پودریك قاشق چایخوری
هل یا وانیل كمی
▪ طرز تهیه:
زرده تخم مرغ‌ها را به هم می‌زنیم. …

مواد لازم

زرده تخم مرغ۳ عدد

پودرقند۱۵۰ گرم

مغز گردوی خشك شده یك فنجان

آردیك قاشق مرباخوری

بیكینگ پودریك قاشق چایخوری

هل یا وانیل كمی

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ‌ها را به هم می‌زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم می‌زنیم. سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می‌زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می‌كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می‌افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی‌داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می‌دهیم، تا پفك‌ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر ۳۰۰ درجه فارنهایت و زمان پخت ۱۵ دقیقه است.