شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
ساردینهای شکم پر
![ساردینهای شکم پر](/web/imgs/16/11/x4mwt1.jpeg)
مواد لازم :
جعفری خردشده:
۳/۱ پیمانه
روغن زیتون:
۴/۱ پیمانه
بادام پوست گرفته:
۳/۱ پیمانه
کشمش سیاه:
۲/۱ پیمانه
خرده نان تست:
۲/۱ پیمانه
پیاز:
۱عدد
روغن مایع:
۳قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه:
به میزان لازم
ماهی ساردین:
۹۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ساردین ها را از وسط برش داده، تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده های نان را اضافه کنید و تف بدهید تا طلایی شوند. پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش، بادام، جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده، ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته، روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ظریف مجلس شورای اسلامی سعید جلیلی
تب دنگی تهران هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت گرمای هوا قتل پلیس گرما شهر تهران
واردات خودرو دولت سیزدهم خودرو برق قیمت خودرو قیمت دلار مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو بازنشستگان مسکن
عاشورا تلویزیون فضای مجازی محرم سینمای ایران دفاع مقدس امام حسین (ع) عزاداری امام حسین سینما موسیقی فیلم
فناوری اختلال جهانی
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا روسیه ترامپ جو بایدن چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان
اینترنت همراه اول هوش مصنوعی ناسا ویندوز موبایل سامسونگ گوگل مریخ تبلیغات عیسی زارع پور فیلترینگ
افسردگی پوست کاهش وزن آلزایمر سیب زمینی