یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کیک شکلاتی با کرم اسپرسو


کیک شکلاتی با کرم اسپرسو

● مواد اولیه
▪ برای کیک
▪ ۳ قاشق کره بدون نمک یا مارگارین غیرحیوانی به علاوه مقداری بیشتر برای ظرفتان
▪ ۶ مثقال شکلات تلخ و شیرین خرد شده
▪ ۶ عدد تخم مرغ بزرگ که زرده و سفیده آن …

مواد اولیه

برای کیک

۳ قاشق کره بدون نمک یا مارگارین غیرحیوانی به علاوه مقداری بیشتر برای ظرفتان

۶ مثقال شکلات تلخ و شیرین خرد شده

۶ عدد تخم مرغ بزرگ که زرده و سفیده آن جدا شده و در دمای اتاق قرار داده اید

۱ فنجان شکر

۳ قاشق پودر قهوه فوری اسپرسو

۴/۱ قاشق چایخوری نمک درشت

۱ قاشق عصاره وانیل

برای تهیه کرم اسپرسو

۳ مثقال شکلات تلخ و شیرین خرد شده

۲/۱ ۱ قاشق کره بدون نمک یا مارگارین غیرحیوانی

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۳/۱ فنجان خامه غلیظ یا شیر بدون سویا

۳/۱ فنجان شکر

۱ قاشق پودر قهوه فوری اسپرسو

۴/۱ قاشق چایخوری نمک درشت

طرز تهیه

۱) روش پخت کیک : فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه از قبل گرم کنید . ظرف ۹ اینچی ( ۸۶/۲۲ سانتی متری ) را با کره چرب کنید و یک کاغذ روغنی را به اندازه ی آن بریده و داخل آن بیاندازید . کره و شکلات را در یک کاسه ضد حرارت که روی یک ظرف آب جوش قرار داده اید ، آب کنید .

۲) با یک مخلوط کن که همزن داشته باشد ، زرده تخم مرغ ها را همراه با ۲/۱ فنجان شکر ، حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا ضخیم و سفید شود . نمک و اسپرسو را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید . مخلوط شکلات و وانیل را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید .

۳) دز یک کاسه تمیز با یک همزن سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا پف کند . ۲/۱ فنجان شکر باقیمانده را کم کم به آن اضافه کنید ، هم بزنید تا سفت شود . سفیده تخم مرغ را همراه با مخلوط شکلات و کره هم بزنید . مایه را در ظرف آماده شده بریزید .

۴) آن را داخل فر قرار داده و بگذارید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بماند . سپس آن را داخل یک ظرف روی کابینت بگذارید تا کاملاًٌ سرد شود . لبه های ظرف را جدا کنید . با دقت کیک را با یک کاردک بلند کنید و کاغذ را از آن جدا کنید .

۵) کرم رویه کیک را درست کنید : شکلات ، کره و وانیل را در یک کاسه بریزید . مواد باقیمانده را بجوشانید و مرتب هم بزنید سپس آن را روی مخلوط شکلات بریزید . آن را هم بزنید تا نرم شود . آنرا زمانی که گرم است با کیک سرو کنید