پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
نان تست مقوی
زمان تهیه:
۱۵ دقیقه
مواد لازم
شش عدد تخم مرغ
هشت ورقه نان تست
کمی نمک
کمی روغن
یک قاشق چایخوری سیر له شده
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
طرز تهیه
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و بخوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سیر له شده و فلفلها را درون آن ریخته و با نوک چنگال دوباره مواد را مخلوط کنید.
نانهای تست را درون مخلوط تخم مرغ قرار دهید.
در تابهای نچسب روغن را داغ کرده و سپس نانها را درون آن به آرامی تفت دهید.نان را پس از طلایی شدن از تابه خارج کرده و با پنیر یا سس گوجه سرو کنید.