سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ترنجبین، خاصیت ضدعفونی کننده دارد


ترنجبین، خاصیت ضدعفونی کننده دارد

تــرنـجــبـیــن صــمـغــی اســت کـه در اثـــــر فـعــالــیــت نوعی حشره سـخـــت بـــالــپـــوش بـــر روی ســرشـــاخـــه‌هـــای گــیـــاه خــارشـــتـــر ایــجــــاد …

تــرنـجــبـیــن صــمـغــی اســت کـه در اثـــــر فـعــالــیــت نوعی حشره سـخـــت بـــالــپـــوش بـــر روی ســرشـــاخـــه‌هـــای گــیـــاه خــارشـــتـــر ایــجــــاد می‌شود وحاوی ترکیبات قندی مختلفی چون گلوکز، فروکتوز، سوکروز و تری ساکارید است که به راحتی در آب حل می‌شوند. این ماده خاصیت ضدعفونی کننده دارد و میکروب‌ها را از بین می‌برد. مصرف مقدار کم آن ملین و مقدار زیاد آن مسهل است. این ماده، معده را پاک می‌کند بدون آن که ایجاد یبوست نماید. همچنین حرارت و تب بدن را از طریق افزایش ترشحات بدن کاهش می‌دهد. مصرف‌آن برای رفع علائم ناشی از سرماخوردگی از قبیل سینه درد و سینه پهلو توصیه می‌شود . این ماده حرارت درونی، خارش بدن، ناراحتی‌های ادراری را نیز برطرف می‌کند. شایان ذکر است، در صورت وجود تب شدید، اسهال خونی، بواسیر و مشاهده خون در ادرار ازخوردن ترنجبین خودداری کنید.