پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سس قند یک دقیقه‌ای


خردل  :  ۱ قاشق سوپخوری
سرکه  :  ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز  :  ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
مواد مذکور را با هم مخلوط نموده و آنها را در ظرف سس ریخته سر سفره ببرید.

خردل  :  ۱ قاشق سوپخوری

سرکه  :  ۳ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز  :  ۱ قاشق مربا خوری

روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری

نمک  :   قدری

مواد مذکور را با هم مخلوط نموده و آنها را در ظرف سس ریخته سر سفره ببرید.