پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه ای كبابی


●مواد لازم برای ۶ نفر
۱ـ فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
۲ـ فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
۳ـ فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی ۱ عدد
۴ـ پاستای حلزونی ۳۵۰ گرم
۵ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۶ـ سركه بالزامیك …

مواد لازم برای ۶ نفر

۱ـ فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

۲ـ فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد

۳ـ فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی ۱ عدد

۴ـ پاستای حلزونی ۳۵۰ گرم

۵ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

۶ـ سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری

۷ـ آب گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده) ۵ قاشق غذاخوری

۸ـ ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

۹ـ پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

۱۰ـ قارچ معمولی ۱۷۵ گرم

۱۱ـ قارچ صدفی ۱۷۵ گرم (قارچ های پهن بزرگ به اندازه نعلبكی)

۱۲ـ لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (پخته و آبكشی شده)

۱۳ـ كشمش طلایی - زرد سه چهارم پیمانه

۱۴ـ پیازچه خرد شده ۱ دسته

۱۵ـ نمك و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه

فر را از قبل روشن وفلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم كنید و روی صفحه میله ای فر قرار دهید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا كاملاً كبابی و نرم شوند . در این حالت پوستشان چروك و كمی سوخته می شود سپس روی آنها را با یك پارچه تمیز نم دار بپوشانید و در جایی قرار دهید تا سرد شوند.

سپس پاستاها را در یك ظرف آبجوش و نمك قرار دهید و اجازه دهید تا پاستاها نرم و پخته شوند و سپس آبكشی كنید.روغن، سركه، آب گوجه فرنگی، ریحان و آویشن را به پاستای گرم اضافه و مخلوط كنید.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه ای را از آنها جدا كنید و آنها را به صورت باریك و بلند ببرید و به پاستا اضافه كنید.

می توانید قارچ ها را كمی تفت دهید در مقدار كمی كره و یا اینكه آنها را نیز مانند فلفل دلمه ای در فر قرار دهید تا كبابی و پخته شوند. سپس قارچ ها، لوبیا سبز، كشمش و پیازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و سرو كنید. در صورت دلخواه می توانید روی ظرف را با یك پلاستیك بپوشانید و در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن سرو كنید.

مهشید عظیمی