چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

میگوی توپی | طرز تهیه میگوی توپی


مواد لازم برای میگوی توپی

 میگو 300 گرم
 سیر رنده شده یک حبه
 روغن مایع و نان تست و نمک  به میزان لازم
 زنجبیل تازه رنده شده  به میزان لازم
 تخم مرغ یک عدد
 فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
 

میگوی توپی | طرز تهیه میگوی توپی
 
 
طرز تهیه میگوی توپی
میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید.
سپس سیر، زنجبیل، تخم مرغ، فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نان های تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید.
آن ها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری، کاهو) خیار شور و گوجه فرنگی تزئین نمایید.
 

میگوی توپی | طرز تهیه میگوی توپی
نکات تکمیلی در مورد میگوی توپی

میگوی توپی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
میگوی توپی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میگوی توپی ، طرز تهیه میگوی توپی