جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مارینارای مرغ


مواد لازم مارینارای مرغ

ران مرغ 9 عدد
گوجه فرنگی 3600 گرم
پیاز سفید 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
سیر 4 حبه
ریحان تازه ½ پیمانه
آرد همه کاره ½ پیمانه
خرده نان ¾ پیمانه
پنیر پارمزان ¾ پیمانه
پنیر موتزارلا ¾ پیمانه
روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری
آویشن خشک 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز  ¼ قاشق چایخوری


طرز تهیه مارینارای مرغ

طرز تهیه مارینارای مرغ

    4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابه‎ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیازی که از قبل خرد کرده اید را به مدت 3 دقیقه تفت دهید و سپس سیری که از قبل خرد کرده اید را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بگذارید تا تفت بخورد.
    گوجه‎ی آبکی و له شده، فلفل قرمز و آویشن را به مخلوط بالا بیافزایید. آن را برای 10 دقیقه جوش دهید تا سس غلیظ شود. ریحان خرد شده، نمک و فلفل را با مواد بیافزایید. سس را کنار بگذارید.
    خرده نان‎ ها و پنیر پارمزان رنده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. تخم‎مرغ‎ ها را در ظرف دیگری هم بزنید و آرد را به آن اضافه کنید. مرغ‎ ها را به ترتیب با آرد، تخم مرغ و سپس مخلوط خرده نان بپوشانید.
    فر را روی درجه حرارت 350 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.
    ران های بدون استخوان مرغ را آماده کنید؛ اگر بزرگ بودند نصف کنید.
    باقی روغن زیتون را در تابه‎ای نچسب روی شعله کم حرارت دهید.  مرغ ها را بریزید و سرخ کنید، برای هر طرفشان 4 دقیقه کافی است.
    تکه‎های مرغ را روی ظرف مخصوص فر قرار دهید.
    سس را با قاشق روی مرغ‎ ها بریزید. پنیر موتزارلا را رنده کنید و روی ران‎ ها بپاشید. برای 10 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود. می ‎توانید به جای فر مرغ‎ ها را برای 10 تا 20 ثانیه در ماکروویو بگذارید.

نکات تکمیلی در مورد مارینارای مرغ

مارینارای مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مارینارای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مارینارای مرغ


همچنین مشاهده کنید