سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
نحوه برخورد مناسب همسر نابارور
حدود 10 تا 15 درصد زوج ها از ناباروری در رنج هستند. زن و شوهر به یک میزان در ناباروری دخیل هستند. بنابراین قسمت اعظم خانواده های ایرانی که مشکل بچه دار نشدن را به گردن خانم ها می اندازند، درست نیست. دورانی که همسرها پیشگیری را کنار می گذارند و منتظرخبر خوش بارداری می شوند، لحظه هایی پر از امید و ناامیدی است. آنچه پایه دغدغه های این دوران است برچسبی است که می خواهد تعیین کند مشکل ناباروری از کیست؟ سلامت جسمی من و همسرم چطور است؟ در این شرایط چطور همسران می توانند آرامش خود را در کنار هم حفظ کنند؟ بچه دار نشدن زوجین یکی دیگر از مشکلاتیست که همسران با آن درگیر می باشند در مطلب زیر نحوه برخورد با این مشکلات را به شما آموزش می دهیم.
نحوه برخورد با بچه دار نشدن همسرمن و تو نداریم
وقتی قرار باشد دکتر تعیین کند چه دلیلی عامل ناباروری یک زوج شده است، همه چیز آماده دلگرمی یا دلسردی این زوج ها از هم است. همسری که دکترها حدس می زنند مشکل ناباروری از او ریشه گرفته است، خیلی زود در خودش احساسات منفی پیدا می کند و فکر می کند:«زندگی ام از هم می پاشد، من دردسرسازم، خدا به خاطر من نمی خواهد به همسرم هم فرزند بدهد، نکند همسرم رهایم کند و...» اما طرف مقابل هم با حجم زیادی از دلواپسی ها و ابهام ها در میانه راه می ماند. این ابتدای یک مسئله جدید در زندگی است. اگر شما هم در این شرایط هستید، وقت آن است که همه زندگی تان را برانداز کنید. برای قدرشناسی از همه زحمت های دونفره تان برای زندگی و تلاش ها و خوبی های همسرتان، تصمیم بگیرید که از همسرتان حمایت کنید. مهم ترین کمک شما حمایت مالی برای دوا و درمان نیست بلکه این است که محکم به همسرتان بگویید:«مشکل من و تو ندارد. این بار هم مثل خیلی از مشکلات دیگر وقت آن است که دونفره برای حل مشکل مان تلاش و دعا کنیم».
سهم من از دلواپسی تو
وقتی همسرتان خبر ناباروری خودش را می شنود، حجم زیادی از استرس به او وارد می شود. این استرس ها و اضطراب ها به لحظه های خصوصی رابطه بین همسران هم کشیده می شود. بنابراین همسرتان را درک کنید. اجازه دهید کمی قبل تر از لحظه های مباشرت تان با شما حرف بزند. هرچه از دلواپسی هایش بیشتر با شما صحبت کند توان کنترل شرایط و حل مسئله را بیشتر پیدا می کند. این طور وقت ها حتی شانه های شما بهترین جا برای گریه کردن یا آرام شدن همسرتان است و به آرامش او کمک می کند. این شیوه خودش یکی از کمک کارهای درمان ناباروری است؛ یعنی استرس های دائمی قدرت باروری را پایین می آورد. گاهی ممکن است همسرتان بگوید:می خواهم تنها باشم. برای مدتی به او این اجازه را بدهید اما بعد صادقانه و با حرف و عمل نشان دهید که پشت او هستید و ارزش اش برای شما بیشتر از بچه است. شاید هیچ وقت در زندگی مشترک تان آنقدر امکان اثبات محبت و حمایت به همسرتان را پیدا نکنید. از او هم بخواهید جریان زندگی را به هم نزند و در کنار این، تلاش های پزشکی و معنوی اش را ادامه دهد.
حرف دونفره
برای حل این مسئله دونفره، پیگیری دو نفره لازم است.بیان این جمله که «پس حالا که تو مشکل داری خودت پیگیری کن» فقط حال روحی همسرتان را مکدر می کند. اما در اول این راه حرف ها و قانون های دونفره بگذارید:مثلا اینکه ما چقدر می توانیم برای این مسئله از لحاظ اقتصادی هزینه کنیم؟
از چه کسانی راهنمایی بگیریم؟
چقدر از لحظه های دونفره مان را برای حرف زدن در این مورد بگذاریم که همه با هم بودنمان را تحت تأثیر نگذارد؟
در نتیجه این نکته ها را هم به یاد بسپارید:
- به قول امام علی(ع) برملا کردن راز زندگی، ارزش فرد را کم می کند. از کیفیت رابطه خصوصی تان یا مشکل اصلی ناباروری به دیگران چیزی نگویید.
- در جمع های اجتماعی حامی هم باشید و از هم دفاع کنید.
- مقصر تعیین کردن مشکل را حل نمی کند پس تلاش کنید به جای اتلاف انرژی تان، به همسرتان همفکری بدهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست