شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته سوسیس


مواد لازم کوفته سوسیس

سوسیس 450 گرم
پنیر چدار رنده شده  4 پیمانه
پودر سوخاری 3 پیمانه
بکینگ پودر     4 قاشق چایخوری
سس مایونز 1 پیمانه
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
کره آب شده 3 قاشق سوپ خوری
نمک کمی
فلفل خیلی کم


طرز تهیه کوفته سوسیس

طرز تهیه کوفته سوسیس

    سوسیس ها را چرخ می کنیم.
    فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
    سینی فر را با روغن گیاهی چرب می کنیم یا اینکه راه آسانتر را انتخاب کرده و با کاغذ روغنی می وشانیم.
    پودر سوخاری را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.
    سوسیس چرخ شده، مخلوط پودر سوخاری، پنیر و کره  را در یک کاسه بزرگ شیشه ای با دست به خوبی مخلوط می کنیم. (مخلوط حاضر هنوز حالتی غیر چسبناک دارد.)
    مخلوط را کمی با دست ورز دهید و هر کدام از کوفته های توپی را به اندازه 2.5 سانتی متر، با فشار گودی کف دست با دقت شکل می دهیم تا حالتی دایره مانند به خود گرفته و شکل خود را حفظ کنند.
    توپ های کوفته را بر روی سینی فر قرار می دهیم و به مدت 18 تا 20 دقیقه می پزیم تا رنگ طلایی تیره به خود بگیرند.
    جهت جلوگیری از چسبندگی، در میانه زمان پخت، کوفته ها را با کفگیر سیلیکونی یا پلاستیکی جابه جا می کنیم.
    با مخلوط کردن مایونز و سس خردل سس این کوفته ها را فراهم کرده و همراه آنها سرو می کنیم.


طرز تهیه کوفته سوسیس

نکات تکمیلی در مورد کوفته سوسیس

کوفته سوسیس جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوفته سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته سوسیس