یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پاچین مرغ
مواد لازم برای پاچین مرغ
کتف مرغ:800 گرم
کنجد:یک فنجان
تخم مرغ:2 عدد
روغن:به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه پاچین مرغ
کتف مرغ ها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید.
قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید.
تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
کنجد و نمک و فلفل را هم مخلوط کنید و در یک ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کتف مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و نمک بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد.
روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد.
بعد از سرخ شدن، آن ها را در دیس مناسبی چیده و با برگ های جعفری و زیتون و گل کلم بخارپزشده تزئین و میل کنید.
پاچین مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاچین مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست