جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پاچین مرغ


مواد لازم برای پاچین مرغ
کتف مرغ:800 گرم
کنجد:یک فنجان
تخم مرغ:2 عدد
روغن:به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه پاچین مرغ
طرز تهیه پاچین مرغ
کتف مرغ ها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید.
قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید.
تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
کنجد و نمک و فلفل را هم مخلوط کنید و در یک ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کتف مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و نمک بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد.
بعد از سرخ شدن، آن ها را در دیس مناسبی چیده و با برگ های جعفری و زیتون و گل کلم بخارپزشده تزئین و میل کنید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد پاچین مرغ

پاچین مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاچین مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاچین مرغ