سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان
مواد لازم پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان
طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان
نخود فرنگی 3 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 1/3 پیمانه
سیر 3 حبه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان
نخود فرنگی ها و سیر را روی گاز در آب جوش بریزید و تا زمانی که نخودها نرم شوند آنها را بپزید و بعد آبکشی نمایید.
مخلوط نخود فرنگی و سیر، پنیر پارمزان و روغن زیتون را داخل غذاساز پوره کنید.
به این مخلوط یکنواخت و نرم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
می توانید این دیپ را گرم یا سرد همراه کراکرساده یا شویدی سرو نمایید.
پوره نخود فرنگی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پوره نخود فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید