جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

پیراشکی لهستانی | طرز تهیه پیراشکی لهستانی


مواد لازم برای تهیه خمیر :


آرد :2پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
کره :25گرم


مواد داخل پیراشکی :


پنیر خامه ای طعم دار :211 گرم(یا هر نوع ماده دلخواه)


مواد لازم برای سس:

کره :             28 گرم
آرد :              1 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات :  1/2  پیمانه
پاپریکا :          1 قاشق مرباخوری(دلخواه)
شیر :            1/2 پیمانه
پنیر رنده شده :90 گرم

طرز تهیه :

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و کره را با استفاده از چنگال مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید.در این مرحله آب را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم شود.خمیر را به قطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب کلوچه یا لیوان آغشته به آرد جدا کنید و هر یک را با پنیر پر کنید و لبه های آن را ببندید.برای پخت این پیراشکی، در قابلمه بزرگی، آب را به جوش بیاورید و هر بار 6-5 عدد از پیراشکی ها را در آب در حال جوش قرار دهید. در ابتدا، پیراشکی ها به ته قابلمه می رود، کمی هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.پس ازگذشت چند دقیقه به بالای ظرف می آید. از این زمان بگذارید 2 دقیقه دیگر در آب بپزد سپس آن را خارج کنید و در ظرف حاوی کمی روغن قرار دهید و هر بار کمی هم بزنید تا خشک نشود.برای تهیه سس، کره را در قابلمه کوچک آب و آرد را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند سپس آب سبزیجات و شیر و پنیر را اضافه کنید. برای خوش رنگ شدن آن کمی پاپریکا نیز می توان به آن اضافه کرد. سس آماده شده را روی پیراشکی بریزید و داغ، داغ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی لهستانی

پیراشکی لهستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیراشکی لهستانی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی لهستانی ، طرز تهیه پیراشکی لهستانی