سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

باقلوای خرما | طرز تهیه باقلوای خرما و گردو


مواد لازم برای باقلوای خرما و گردو
 
 خمیر یوفکا باقلوا:30 ورق 10×20
 خرما:30 عدد
 گردو:8 عدد
 کره:50 گرم
 شربت قوام آمده:به میزان لازم
 روغن مایع:3 قاشق سوپ خوری
 پودرپسته:به میزان لازم برای تزئین
 
 

باقلوای خرما | طرز تهیه باقلوای خرما و گردو
 
طرز تهیه باقلوای خرما و گردو
 
ابتدا ورق های یوفکا را به ابعاد 10×20 سانتی متر تقسیم کرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسیم می کنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آن ها را یک چهارم از یک گردو قرار می دهیم. خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از 2 طرف لای خرما تا می کنیم و خرما را لوله می کنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر می زنیم و آن را می چسبانیم تا باز نشود. رول های آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم می چینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم، باقلواها را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می پزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت می ریزیم و با پودر پسته تزئین می کنیم. 
 

باقلوای خرما | طرز تهیه باقلوای خرما و گردو
نکات تکمیلی در مورد باقلوای خرما

باقلوای خرما جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

باقلوای خرما ، طرز تهیه باقلوای خرما و گردو