سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تره فرنگی | طرز تهیه سوپ تره فرنگی


مواد لازم برای سوپ تره فرنگی

تره فرنگی نسبتاً درشت 6 عدد
قلم گوساله 1 عدد
آرد 3 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیتر
کره 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد


سوپ تره فرنگی | طرز تهیه سوپ تره فرنگی



طرز تهیه سوپ تره فرنگی



تره فرنگی ها را شسته قسمت سبز آن را جدا می کنیم و بقیه را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس با قلم و آب میگذاریم برای کمتر از 1 ساعت بپزد. مغز قلم را داخل آب ریخته با تره فرنگی ها داخل غذا ساز ریخته کاملا له می کنیم.

آرد را در کره تفت می دهیم سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به جوش آید سپس به مخلوط تره فرنگی ها اضافه می کنیم و نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم می ریزیم و صبر می کنیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

در ظرفی که می خواهیم غذا را سرو کنیم زرده تخم مرغ را می ریزم و با چنگال هم میزنی سپس از سوپ رو آن کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست شود و روی ظرف را با خامه تزیین می کنیم.


سوپ تره فرنگی | طرز تهیه سوپ تره فرنگی

نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی جزو سوپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوپ تره فرنگی ، طرز تهیه سوپ تره فرنگی