دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

کته زعفرانی | طرز تهیه کته زعفرانی مجلسی


مواد لازم برای کته زعفرانی مجلسی
 
برنج به تعداد نفرات 
زعفران دم کرده دو تا 3 ق غ
نمک برای هر دو پیمانه برنج نصف ق م
روغن برای هر پیمانه برنج :نصف ق غ
 

کته زعفرانی | طرز تهیه کته زعفرانی مجلسی
 
طرز تهیه کته زعفرانی مجلسی
 
برنج را به تعداد نفرات پیمانه کرده میشوریم زیاد هم نباید زیرو رو کنیم . همین که اب زلال شد اب روی برنج را کاملا خالی میکنیم .سپس یک و نیم برابر پیمانه آب بیشتر از تعداد پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک و روغن و کمی زعفران دم کرده ریخته روی حرارت میگذاریم و در طول پخت دو الی سه بار هم میزنیم تا اب برنج تموم بشه .سپس دمکنی زده و وقتی پلو به بخار افتاد , شعله را کم میکنیم . 
 
نکات
 
در صورت تمایل کمی بیش از مدت معین روی حرارت بمونه تا کاملا طلایی بشه و بتونیم قالبی بیرون بیاریم . در غیر اینصورت زودتر برمیداریم و بدون ته دیگ تهیه میکنیم و توی دیس میکشیم .
 
 

کته زعفرانی | طرز تهیه کته زعفرانی مجلسی
نکات تکمیلی در مورد کته زعفرانی

کته زعفرانی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کته زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کته زعفرانی ، طرز تهیه کته زعفرانی مجلسی