جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی مرنگ | طرز تهیه شیرینی مرنگ


مواد لازم شیرینی مرنگ



    سفیده تخم مرغ:1 پیمانه
    پودر شکر:2 پیمانه
    وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری
    آب لیمو:چند قطره
    پودر هل در صورت تمایل:به دلخواه
    رنگ خوراکی:به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مرنگ



مرحله 1:سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش دار به خود بگیرد.

مرحله 2:آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می توانید رنگ را اضافه کنید)

مرحله 3:سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 120 تا 130 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

 


شیرینی مرنگ | طرز تهیه شیرینی مرنگ
 


نکات:

1 – برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.

3 – به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.


شیرینی مرنگ | طرز تهیه شیرینی مرنگ

نکات تکمیلی در مورد شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شیرینی مرنگ را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شیرینی مرنگ ، طرز تهیه شیرینی مرنگ