جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آش رشته


مواد لازم :
نخود:           111 گرم
لوبیا قرمز:     111 گرم
عدس:         111 الی 121 گرم
رشته:         211گرم
سبزی:        611 گرم  اسفناج ،تره،گشنیز،جعفری
کشک:        2 الی 215 لیوان
پیاز، نعنا و سیر سرخ شده
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز
آرد              1 قاشق مربا خوری
روغن حیوانی 1 قاشق مرباخوری
سویا           2 الی 3 قاشق

طرز تهیه :
از روز قبل حبوبات را در آب خیس کنید و یکی دو بار آب آنرا عوض کنید .
عدس را جداگانه پخته ، اما لوبیا و نخود که مدت پخت یکسان دارند را با هم بپزید حبوبات بایستی خیلی خوب پخته شود طوری که با فشار کم بین دو انگشت له شود .سویای خیس شده را هم اضافه کنید.
در حالی که آش در حال جوشیدن است سبزی خرد شده  را اضافه کنید. زردچوبه  را در آرد بریزید و کمی روغن اضافه کنید و چند دقیقه روی گاز تفت دهید و کمی آب جوش یا مقداری از آب آش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و در آش بریزید .معمولا وقتی زردچوبه
فلفل را هم در آش بریزید . 10 دقیقه  بعد از اضافه کردن سبزی ، رشته را اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد و غلظت مناسب را پیدا کند .
مقداری از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش نگه دارید. در آش نمک نریزید چون معمولاً هم رشته و هم کشک به قدر کافی نمک دارد . 
 

نکات تکمیلی در مورد آش رشته

آش رشته جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش رشته را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش رشته