سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت لیدی فینگر | طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر


مواد لازم برای بیسکویت لیدی فینگر

سفیده تخم مرغ     سفیدهٔ 3 عدد تخم مرغ یا 90–100 گرم
شکر داخل سفیده     70 گرم
نمک     اندک
زرده تخم مرغ     3 زردهٔ 3 عدد تخم مرغ یا 60 گرم 
آرد الک شده     75 گرم
 پودر قند یا شکر     به میزان لازم
 

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر


1. بر روی سینی فر کاغذ روغنی را پهن می کنیم. ماسورهٔ صاف و بدون دندانه به عرض یک سانتیمتر را در درون قیف قنادی قرار می دهیم.

2. سفیده را می زنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملاً سفیده سفت شود و با برگرداندن ظرف از آن نریزد.

3. زرده را به سفیده افزوده و کمی با بهمزن مخلوط می کنیم.


بیسکویت لیدی فینگر | طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

 


4. آرد را از الک گذرانده به این مایه اضافه می کنیم و خوب با لیسک بهم می زنیم. تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.

4. مواد مخلوط شده را در داخل قیف می ریزیم. خمیر را بر روی کاغذ روغنی ای که روی سینی قرار دارد بصورت نوار هایی به طول 8 سانتیمتر پهن می کنیم.

5. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 12 دقیقه می پزیم.


بیسکویت لیدی فینگر | طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت لیدی فینگر

بیسکویت لیدی فینگر جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بیسکویت لیدی فینگر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیسکویت لیدی فینگر ، طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر