پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

خورش سیب گلاب | طرز تهیه خورش سیب گلاب


مواد لازم برای خورش سیب گلاب
 
200 گرم گوشت ران گوسفندی
3 عدد سیب گلاب
2/1 پیمانه شیره خرما یا انگور
3 ق س پیاز داغ
1 ق س آرد ذرت
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س سرکه
 
 

خورش سیب گلاب | طرز تهیه خورش سیب گلاب
 
طرز تهیه خورش سیب گلاب
 
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
 
سیب ها را پوست بگیرید، هسته های آنها را جدا کنید و به صورت درسته آماده کناری بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سیب ها را داخل آن کمی تفت دهید.
 
بعدازآنکه گوشت پخت، سیب ها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید. حدود 20 دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل هم به خورش اضافه کنید.
 
در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید.
 
 
 
نکته
 
این خورش را با سیب های درشت تر هم می توانید درست کنید ،فقط باید آن ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.
 
 

خورش سیب گلاب | طرز تهیه خورش سیب گلاب
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب گلاب

خورش سیب گلاب جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش سیب گلاب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش سیب گلاب ، طرز تهیه خورش سیب گلاب