یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

اسنک سیب زمینی | طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری


مواد لازم اسنک سیب زمینی تنوری



سیب زمینی پخته شده بزرگ  4 عدد

روغن مایع 3 قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان رنده شده  1 قاشق غذا خوری

نمک  ½ قاشق غذا خوری

پودر سیر  ¼ قاشق غذا خوری

پاپریکا  ¼ قاشق غذا خوری

فلفل ½ قاشق چایخوری

ژامبون  8 برش

پنیر چدار تکه‎تکه شده  ½ 1پیمانه

پنیرخامه ای یا خامه ترش  ½ پیمانه

پیازچه خرد شده   4 عدد


اسنک سیب زمینی | طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری


طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری



    سیب زمینی های پخته شده را از طول به دو قسمت تقسیم می کنیم. داخل سیب زمینی ها را کمی گود می کنیم. خرده سیب زمینی های در آورده را کنار می گذاریم. سیب زمینی را از پوست آن روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
    روغن مایع، خرده سیب زمینی های باقیمانده ،پنیر پارمزان، نمک، پودر سیر، پاپریکا و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم تا مخلوط یک دست شود.
     با قلمو، داخل گودی سیب زمینی را به مواد مخلوط، آغشته می کنیم.
    فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و سیب زمینی ها را برای 7 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا مواد به خوردِ سیب زمینی برود سپس 7 دقیقه دیگر هم سیب زمینی ها را در فر باقی می گذاریم تا ترد و کریسپی شوند.
    پنیر چدار، داخل گودی سیب زمینی می ریزیم و 2 دقیقه دیگر آنها را در فر قرار می دهیم تا پنیر روی سیب زمینی آب شود و بعد پنیر خامه ای و پیازچه های خرد شده را روی آن می ریزیم و داغ سرو می کنیم.


اسنک سیب زمینی | طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری

نکات تکمیلی در مورد اسنک سیب زمینی

اسنک سیب زمینی جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
اسنک سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اسنک سیب زمینی ، طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری