شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان
ران بره 1600 گرم
پنیر پارمزان 70 گرم (1 پیمانه)
کره 65 گرم
آرد 50 گرم
جعفری ¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی 185 میلی لیتر (¾ پیمانه)
عصاره مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
برگ بو 3 عدد
بادمجان 2 عدد (حدود 900 گرم)
پیاز قرمز 2 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
پودر ادویه 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز مقدار کمی
پنیر پارمزان را رنده کنید. جعفری را معمولی خرد کنید و پیاز، فلفل دلمه ای ها و سیر را ریز خرد کنید. نیمی از روغن را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید. گوشت ها را به 3 قسمت تقسیم کنید و آن ها را در 3 نوبت تفت دهید. به طوری که هر سمت آن ها به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و کامل قهوه ای شود. سپس گوشت ها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.
شعله را روی درجه متوسط قرار دهید. کره را در یک ظرف نسوز گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه ای ها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در آن تفت دهید. سپس سیر را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه با مواد دیگر تفت دهید. فلفل قرمز و ادویه همه کاره را اضافه کنید. گوشت ها، آب مرغ، رب گوجه فرنگی و برگ بوها را نیز در ظرف بریزید. آن ها را به جوش بیاورید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت ها کامل ترد شوند بپزد. سپس به میزان کافی به آن نمک بزنید.
در این فاصله، بادمجان ها را بر روی گریل یا اجاق گاز، کبابی کنید. به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. سپس پوست آن ها را بکنید و در غذا ساز بریزید تا کامل نرم و یک دست شوند. کره اضافی را در ظرف بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کامل در آن حل شود. دوباره ظرف را روی شعله قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را در حالی که هم می زنید، حرارت دهید تا سس غلیظ شود. بادمجان ها، پنیر پارمزان، آب لیمو و نمک را در سس بریزید و آن ها را باهم مخلوط کنید.
گوشت ها را با پوره بادمجان سرو کنید و روی آن ها جعفری خردشده بریزید.
گوشت بره و پوره بادمجان جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گوشت بره و پوره بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
گشت ارشاد حماس رئیس جمهور ایران حجاب پاکستان رئیسی دولت سیزدهم امام خمینی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش اصفهان آتش سوزی شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار تورم قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ارز بانک مرکزی ایران خودرو
پایتخت خانواده تلویزیون سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران موسیقی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ ماه
مالاریا کاهش وزن استرس سلامت روان آلزایمر زوال عقل