شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

پیراشکی گوجه فرنگی | طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی


 مواد لازم برای پیراشکی گوجه فرنگی
 
کره :135 گرم
تخم مرغ :2 عدد
آرد :3 پیمانه
گوجه فرنگی پوره شده :نصف پیمانه
بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
 
مواد لازم داخل پیراشکی
 
گوجه فرنگی خرد شده :2 عدد
قارچ :200 گرم
کلم سفید :100 گرم
جعفری :5 قاشق غذاخوری
پیاز :یک عدد
سس گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و آویشن :به مقدار لازم
 
 

پیراشکی گوجه فرنگی | طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی
 
 
طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی
 
کره ذوب شده را با تخم مرغ بزنید، سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بکینگ پودر را اضفه کرده و کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
 
خمیر را داخل نایلون به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
 
پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
 
گوجه فرنگی، کلم، جعفری و سس گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید، خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کنید و خمیر را به شکل نیم دایره بسته و اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند و سپس آن ها در روغن سرخ کنید.
 
 

پیراشکی گوجه فرنگی | طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی گوجه فرنگی

پیراشکی گوجه فرنگی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پیراشکی گوجه فرنگی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی گوجه فرنگی ، طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی