شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه تبوله لبنانی - سالاد بلغور خوشمزه | ایران کوک
مواد لازم
- بلغور نصف لیوان
- روغن زیتون 3 قاشق
- آب جوش 3/4 لیوان
- جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان
- پیازچه خرد شده نصف لیوان
- گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد
- خیار متوسط 1 عدد
- آبلیمو تازه 3 قاشق
- نمک 3/4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
تبوله لبنانی
طرز تهیه: بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید. آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید. پس از این مدت بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملا خارج شود.
بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد اعم از گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویه جات را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. 2 قاشق روغن زیتون باقی مانده را نیز اضافه کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : بلغور گندم, پیازچه, خیار, روغن زیتون, گوجه فرنگی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان چین دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان رسانه
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر سازمان هواشناسی اصفهان روز معلم شهرداری تهران پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سهام عدالت دلار ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس رضا عطاران
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا ترکیه روسیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه عکاسی تماس تصویری تلفن همراه
کبد چرب فشار خون