چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه تبوله لبنانی - سالاد بلغور خوشمزه | ایران کوک
مواد لازم
- بلغور نصف لیوان
- روغن زیتون 3 قاشق
- آب جوش 3/4 لیوان
- جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان
- پیازچه خرد شده نصف لیوان
- گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد
- خیار متوسط 1 عدد
- آبلیمو تازه 3 قاشق
- نمک 3/4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
تبوله لبنانی
طرز تهیه: بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید. آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید. پس از این مدت بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملا خارج شود.
بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد اعم از گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویه جات را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. 2 قاشق روغن زیتون باقی مانده را نیز اضافه کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : بلغور گندم, پیازچه, خیار, روغن زیتون, گوجه فرنگی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست