سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کیک هویج و شکر قهوه ای | ایران کوک
مواد لازم
- آرد 2 فنجان
- شکر قهوه ای 2 فنجان
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
- دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- روغن 1 فنجان
- تخم مرغ 4 عدد
- هویج رنده شده 3 فنجان
- گردو تازه خرد شده 1 فنجان
- خاک قند و یا گردو به دلخواه جهت تزئین
کیک هویج با شکر قهوه ای
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید و یک قالب مستطیلی برای کیک چرب و حاضر کنید.
یک کاسه بردارید و آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. روغن را به مخلوط آردی اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی درون مخلوط بشکنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را خوب بهم بزنید. هویج و گردو را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 65 دقیقه
- وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, پودر قند, تخم مرغ, دارچین, روغن, شکر قهوه ای, گردو, هویج
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
آتش سوزی قتل تهران خانواده آموزش و پرورش مشهد شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت پلیس محیط زیست وزارت آموزش و پرورش
همراه اول دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار سرمایه قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بورس قیمت سکه
سینما علیرضا قربانی تخت جمشید سینمای ایران دفاع مقدس کنسرت تلویزیون رسانه ملی کتاب
دانشگاه تهران دانش بنیان ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی باتری وزیر علوم
رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه اسرائیل غزه فلسطین ترکیه جو بایدن جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان چین
یورو 2024 پرسپولیس فوتبال استقلال فرانسه باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ ربات موبایل اپل گوگل ایرانسل وزیر ارتباطات
دیابت ورزش گرمازدگی آلزایمر سکته مغزی عشق بارداری