دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا
کباب بختیاری - طرز تهیه کباب بختیاری سنتی | ایران کوک
مواد لازم
- فيله مرغ 400 گرم
- فيله گوسفند یا گوساله 400 گرم
- زعفران دمکرده 2 قاشق چايخوری
- پياز 1 عدد
- ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
- روغن 8 قاشق غذاخوری
- کره و نمك و فلفل به مقدار لازم
کباب بختیاری
طرز تهیه : فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.
- برای: 8 نفر
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع کباب و کوفته
- مواد لازم : پیاز, روغن, زعفران, گوشت, ماست, مرغ
سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور
قتل پلیس شهرداری تهران تهران هواشناسی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی خانواده سیل بارش باران محیط زیست
همراه اول دولت سیزدهم نمایشگاه الکامپ قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو دلار بازار خودرو قیمت سکه بورس
فضای مجازی کنسرت سینما علیرضا قربانی تخت جمشید تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی کتاب بازیگر موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان وزیر علوم ماهواره باتری
رژیم صهیونیستی ترکیه فرانسه غزه جو بایدن فلسطین آمریکا روسیه دونالد ترامپ چین لبنان ترامپ
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی نقل و انتقالات آلمان تیم ملی آلمان
الکامپ ربات موبایل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور گوگل اینترنت فناوری فیبر نوری
سرطان ویتامین قند خون سکته مغزی ریزش مو