شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مارمالاد - مارمالاد کیوی | ایران کوک
مارمالاد کیوی
کیوی 1 کیلو . شکر 1 کیلو . پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری . آب 2 لیوان
طرز تهیه : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، به مدت 10 دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند.
پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد ، در این مدت زمان مربا را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
مارمالاد را پس از 20 دقیقه که با شکر جوشید با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.
پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی ان بپاشید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکته ها : برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد میتوانید پس از پخت چند قطره رنگ خوراکی سبز به ان اضافه کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما