پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
طرز تهیه ماهی ماکرل اسپایسی با سالاد تربچه و پرتقال | ایران کوک
- ماهی ماکرل تازه 3 عدد بزرگ یا 6 عدد کوچک
- سس هاریسا 1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپخوری به اضافه مقداری برای چرب سازی
- پرتقال بزرگ 3 عدد یا کوچک 6 عدد
- تربچه 300 گرم
- پیاز سرخ 1 عدد
- سرکه قرمز 2 قاشق سوپخوری
- جعفری تازه 1 دسته
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی ماکرل اسپایسی با سالاد تربچه و پرتقال
ماهی های چرب مانند ماکرل و ساردین با ادویه های تند بسیار لذیذتر می شوند. سعی کنید تا آنها را با سس کاری یا هاریسا امتحان کنید که با گوشت چرب آن ماهی ها بسیار جور در می آیند.
طرز تهیه: ماهی ها را زیر شیر آب سرد بشویید تا اگر خونی باقی مانده پاک شود و سپس آنها را حوله کاغذی خشک کنید. سه تا 4 بار در هر دو طرف روی گوشت ماهی با چاقو شکاف عمیقی بزنید و اگر ماهی بزرگ است 5 شکاف ایجاد کنید.
سس هاریسا به علاوه ی 1 قاشق سوپخوری روغن و مقدار کافی نمک و فلفل را مخلوط کرده و آن را به تمامی سطوح ماهی بمالید. آن را به مدت چند دقیقه ( یا تا 3 ساعت) در یخچال قرار دهید تا مارینه شود. در این زمان سالاد را تهیه کنید.
سر و ته پرتقالها را بگیرید و با یک چاقوی اره ای پوست و بافت های سفید دور آن را ببرید. به خطوط روی پرتقال دقت کنید تا بخش زیادی از گوشت آن را نگیرید. سپس آن را به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
تربچه و پیاز سرخ را به شکل نازک ورق کنید. آن را به همراه پرتقال، سرکه و بقیه روغن زیتون در بشقاب بریزید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
قبل از شروع پخت، ابتدا بررسی کنید که ذغال ها گر گرفته باشند و یا دمای گریل به 200 درجه سانتیگراد رسیده باشد. از یک برس مقاوم به حرارت برای چرب کردن قفسه های گریل استفاده کنید و سپس هر دو طرفِ ماهی های کوچک را به مدت 3 دقیقه و بزرگتر ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید تا ذغالی شده و کاملا بپزند. اگر گریل شما درپوش دارد می توانید از آن استفاده کنید. با یک چاقو آزمایش کنید- گوشت روی ستون فقرات باید به آسانی جدا شود. برگ های جعفری را روی سالاد ریخته و با ماهی سرو کنید.
نکته: سس هاریسا سس تندی است که از فلفل قرمز خشک، سیر و ادویه هایی که اصالتا به تونس برمیگردد تهیه می شود. اما در بازارها و سوپرمارکت های خاصی نیز می توان آن را یافت. به جای آن می توانید از 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک حبه سیر له شده و به ترتیب از پودر زیره، گشنیز و قاشق سوپخوری سس فلفل قرمز هر کدام 2/1 قاشق چایخوری استفاده کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 45 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : پرتقال, پیاز, تربچه, جعفری, روغن زیتون, سرکه, سس هاریسا, ماهی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست