چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد 7 رنگ (سالاد تابستانی)
سالادها تنوع بسیار زیادی دارند. هر کسی با هر سلیقهای میتواند مجموعهای از سبزیجات، میوهها، مغزیجات و حتی مواد پروتئینی را با یکدیگر مخلوط کرده و یک سالاد باب طبع خود تهیه کند. از پرطرفدارترین و محبوبترین انواع سالاد میتوان به سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کلم و هویج، سالاد لبو، سالاد سزار و ... اشاره کرد که طرز تهیه همه آنها به اضافه چندین دستور دیگر در سایت وب به تفصیل آمده است.
سالاد 7 رنگ اما شاید گل سر سبد سالادها باشد که همانطور که از نام آن مشخص است دارای 7 رنگ مختلف و بسیار زیباست و بسیار اشتها برانگیز میباشد. این سالاد که به صورت کلاسیک به شکل لایهلایه سرو میشود، یکی از سالادهای محبوب و همه پسند است که به سرعت و با سادهترین مواد اولیه تهیه میشود.
در ادامه شما را با طرز تهیه سالاد 7 رنگ یا سالاد تابستانی آشنا میکنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد 7 رنگ:
کاهو پیچ | نصف یک عدد |
تخم مرغ آب پز | 4 عدد |
ژامبون | 350 گرم |
گوجه فرنگی کوچک | 4 عدد |
پیازچه | 6 عدد |
پنیر چدار | 2 پیمانه |
نخودفرنگی پخته | 1 پیمانه |
سس مایونز | نصف پیمانه |
خامه ترش | نصف پیمانه |
شکر | 1 ق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد 7 رنگ:
- برای تهیه سالاد 7 رنگ لایهلایه، ابتدا سبزیجات را خوب شسته و خرد کنید.
- سس مایونز، خامه ترش و شکر را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا طعم مواد کمی باهم ترکیب شوند.
- کف یک ظرف شیشهای یا کریستالی که سالاد 7 رنگ از بیرون آن مشخص باشد اول از همه کاهوهای خردشده را بریزید.
- تخممرغهای آبپز را حلقهحلقه برش زده و دور ظرف به دیوارهها بچینید.
- ژامبون خردشده را روی کاهوها بریزید تا حدی که از تخممرغها بالاتر قرار گیرند.
- گوجهفرنگیها را خرد کرده و روی ژامبونها بریزید.
- حالا پیازچهها را خرد کرده و روی مواد قبلی بریزید.
- پنیر چدار رندهشده را روی گوجهها بریزید تا یک ترکیب رنگ عالی ایجاد شود.
- برای لایه آخر نخود فرنگی پختهشده بریزید و روی سالاد را با سسی که تهیه کرده و کنار گذاشتید بپوشانید.
- روی سس را با مقداری پنیر رندهشده و نخود فرنگی اضافه تزیین کنید و سالاد را تا قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید تا تازه و خوشمزه باقی بماند و طعم سس به خرد مواد زیرین برود.
سالاد 7 رنگ خوشمزه و زیبای شما آماده است. شما میتوانید این سالاد را داخل ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید اما بهتر است هرچه زودتر آن را میل کنید. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و از این ایده تزیین سالاد برای سایر سالادهای خوشمزه نیز استفاده کنید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی وب
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
زلزله کاشمر تهران آتش سوزی بیمارستان هواشناسی عربستان شهرداری تهران حوادث سیاست معدن ریزش معدن
بانک مرکزی دولت سیزدهم مصرف برق قیمت طلا قیمت خودرو خودرو قیمت دلار بازار خودرو بازنشستگان ایران خودرو بورس بازار سرمایه
محمدعلی بهمنی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران عید غدیر سینما سریال بازیگر موسیقی کربلا
وزارت علوم دانش بنیان شبکه های اجتماعی مریخ
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان نوار غزه فرانسه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا سپاهان باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان بازی جام حذفی
اینترنت ناسا فناوری سامسونگ اپل فیبرنوری تلگرام موبایل
دیابت چای قهوه ویتامین کاهش وزن مغز پوکی استخوان