جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت


اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه می‌توان متفاوت انتخاب نمود (از گوشت مرغ و گوسفند گرفته تا سبزیجات و صیفی‌جات متفاوت)، پر خواهد شد و در دو حالت آن را پخت می‌دهند یا آن را در فر قرار داده و یا در ظرف روغن سرخ می‌کنند. مدل سرخ شده آن بسیار خوشمزه تر از مدل آماده شده آن در فر خواهد بود. 
جهت خوش طعم شدن بهتر این نوع غذای آسیایی بایستی از گوشت بدون چربی استفاده کرد. موادی که به سلیقه و ذائقه بدان اضافه می‌شود شامل قارچ، چعفری تر، سبزیجات معطر خشک، ذرت، فلفل دلمه‌ای و ... است. در اینجا دستور پخت اسپرینگ رول گوت با قارچ و فلفل دلمه‌ای برای شما دوستان عزیز آورده شده است با ما همراه باشید. 


دستور پختت برای 4 نفر و مدت زمان تهیه آن 1 ساعت است.

مواد لازم جهت تهیه اسپرینگ رول گوشت

 گوشت چرخ شده400 گرم 
 کره100 گرم 
 پیاز1 عدد متوسط 
 فلفل دلمه‌ای1 عدد  
 قارچ 15 عدد 
 پنیر پیتزادو پیمانه  
 نان لواش یا خمیر یوفکا4 عدد 

دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت

  1. در ابتدا مواد گوشت داخل خمیر را آماده می‌کنیم به این صورت که در ابتدا پیاز را به خوبی ریز خرد کنید و در روغن کاملا سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.
  2. گوشت را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت چرخ شده به خوبی باز و سرخ شود.
  3. قارچ را خرد کنید.
  4. در ظرف جداگانه کره را بر روی شعله آب کنید و قارچ‌ها را داخل آن سرخ کنید و بگذارید تا قارچ آب بیندازد و آب قارچ ها به خوبی تبخیر شود.
  5. قارچ‌ها را به گوشت اضافه نمایید و تفت دهید. 
  6. فلفل  دلمه‌ها را زیر ریز خرد کنید و به مواد بیفزایید و کمی آب داخل ظرف بگذارید بریزید و در آن را ببندید و اجازه دهید تا نیم ساعت به خوبی پخته شود.
  7. پس از آماده سازی مواد و تبخیر آب درون آن پنیز پیتزا را کمی اضافه نمایید. 
  8. خمیر آماده یا نان لواش را آماده کنید و مواد گوشت را داخل آن بریزید یه لایه پنیر پیتزا روی آن بپاشید  و با سلیقه خودتان آن را بپیچید.
  9. خمیر آماده پس از پیچیده شدن را داخل ماهی تابه روغن بیاندازید و به خوبی سرخ کنید.
  10. اسپرینگ رول گوشت آماده سرو برای شما سروران گرامی است نوش جانتان.... .

	طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت | وب

نحوه پیچیدن اسپرینگ رول گوشت

خمیر یوفکا

یوفکا چیست؟ خمیري است بسیار نازک که زادگاه آن کشور ترکیه ميباشد و در تهيه لذيذترين غذاهاي اين كشور مورد استفاده قرار ميگيرد ، راحتي در پخت و لذيذ بودن اين محصول باعث شده است كه يكي از پرطرفدارترين غذاها در بسياري از كشورهاي اروپايي و آسيايي شود كه در بعضي از اين كشورها اين خمير با نام فيلو شهرت يافته است .

با اين خمیر میتوان ده ها نوع غذا ، دسر ، شیرینیِ و ميان وعده غذايي متنوع مانند انواع : سمبوسه ، تارت ، پای ، بورک ، باقلوا و.... را در فر، مایکروفر و یا بر روی اجاق گاز توسط يك تابه تهیه كرد .

نکات

  • حضور مواد غذایی داخل اسپرینگ رول گوشت وابسته به سلیقه شما است. 
  • از ذرت نیز می‌توان در مواد اولیه استفاده کرد.
  • خمیر را می‌توانید داخل فر به دمای 180 درجه نیز به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید ولی طعم سرخ شده آن بسیار لذیذ تر است. 
  • از سبزیجات نیز می‌توانید در این ترکیب استفاده نمایید.

	طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت | وب

اسپرینگ رول گوشت
این غذا بسیار لذیذ است و می‌توان گفت تا حدودی مجلسی برای سفره های گرم شما در مهمانی و مجالس 
نوش جانتان

گروه آشپزی وب


همچنین مشاهده کنید