یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پشمک شکلاتی لقمه ای (پشمک حاج عبدالله)
شکلات از آن خوراکیهایی است که تقریبا باب طبع اکثریت افراد است. شکلات در انواع مختلفی مثل شکلات تیره و یا شکلات شیری در بازار وجود دارد. طعم خوشمزه این خوراکی زمانی بیشتر میشود که با شیرینیهای دیگر ترکیب شود. حتما تا به حال نام پشمک شکلاتی حاج عبدالله به گوشتان خورده است و احتمالا مزه آن را هم چشیده و با یک بار خوردن طرفدار آن شدهاید. شاید با خود فکر کنید تهیه این پشمکهای شکلاتی که به صورت لقمهای هستند در منزل کار دشواری است اما اینطور نیست و با آموزشی که در ادامه این مقاله از مجله اینترنتی "ستاره" قرار دادهایم شما به آسانی و با صرف مدت زمان کمی میتوانید این خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه پشمک شکلاتی لقمهای:
شکلات (شیری یا قهوه ای) | به مقدار لارم |
پشمک (طعم دلخواه) | به مقدار لازم |
قالب | از نوع سیلیکونی |
طرز تهیه پشمک شکلاتی لقمهای:
- ابتدا پشمکها را از بسته خارج کرده و کامل از هم باز میکنیم تا رشتههای بلندی که داخل آنها هست کامل از همدیگر جدا شود.
- در این مرحله شکلات را به روش بن ماری (توضیح این روش در انتها آمده است) آب کرده و وقتی آب شد با پشت قاشق دور تا دور داخل قالبها را کاکائویی میکنیم.
- قالبها را به مدت 3 تا 5 دقیقه درون فریزر قرار میدهیم تا ببندد.
- دوباره دور تا دور قالبها را به شکلات آب شده آغشته میکنیم و به مدت 3 تا 5 ذقیقه درون فریزیر قرار میدهیم. (این کار را در دو مرحله انجام میدهیم تا تمام دیواره قالبها به خوبی با شکلات پوشیده شوند.)
- حال مقداری از پشمکها را برداشته و داخل هر قالب به صورت فشرده قرار میدهیم. سعی کنید حفره خالی باقی نماند و تا جایی که میتوانید پشمک درون قالبها بگذارید.
- در نهایت یک لایه دیگر از شکلات آب شده را مطابق شکل روی قالبها میریزیم.
- قالبها را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار میدهیم تا کاملا ببندد و سپس پشمکهای شکلاتی را از درون قالبها خارج میکنیم.
- پشمک شکلاتی شما آماده است. آنها را درون ظرف پذیرایی بچینید و میل کنید.
نکته: از قالبهای مختلف و حتی عروسکی میتوانید برای این کار استفاده کنید.
نکته: برای تغییر دادن طعم و رنگ شکلاتهای سفید شیری میتوانید به آنها مقدار کمی وانیل و زعفران اضافه کنید.
روش بن ماری: برای ذوب کردن شکلات میتوان از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت. به این روش بن ماری (یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) گفته میشود.
امیدواریم این پشمکهای شکلاتی لقمهای خوشمزه را در منزل تهیه و با اعضای خانواده و دوستانتان میل کنید.
مجله اینترنتی وب
مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست