شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

باقلا پلو را خوشمزه بپزید!


باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید ...

مواد لازم:
گوشت دنده 750 گرم

برنج گلستان1 کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز 0/5 کیلو
پیاز 2 عدد
زعفران گلستان به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی


طرز تهیه:

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .



 باقلا پلو را خوشمزه بپزید!
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی گلستان:
خورش نازخاتون
والک پلو
آجیل پلو (غذای هندی)
شکر پلو
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!