شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
باقلا پلو را خوشمزه بپزید!
باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید ...
مواد لازم:
گوشت دنده 750 گرم
برنج گلستان1 کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز 0/5 کیلو
پیاز 2 عدد
زعفران گلستان به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه:
برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .
![باقلا پلو را خوشمزه بپزید!](/web/imgs/7/79/dw3tm1.jpeg)
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی گلستان:
خورش نازخاتون
والک پلو
آجیل پلو (غذای هندی)
شکر پلو
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران مسعود پزشکیان سعید جلیلی ستاد انتخابات کشور قالیباف علیرضا زاکانی پزشکیان
هوش مصنوعی سخنگوی فراجا پلیس هواشناسی زلزله سیل بارش باران قتل قوه قضاییه فضای مجازی سوادکوه
ترکیه قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا دلار بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن
رامبد جوان تلویزیون جوکر تئاتر سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس
آلزایمر ماهواره
رژیم صهیونیستی روسیه دونالد ترامپ جو بایدن آمریکا ترامپ غزه فلسطین لبنان جنگ غزه چین اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران بازی لیگ برتر جام ملت های اروپا جواد نکونام سپاهان
اینترنت فیبر نوری بوگاتی عیسی زارع پور همراه اول نمایشگاه الکامپ
فشار خون سازمان بهداشت جهانی گرمازدگی