دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس پنیر چدار یا سس کوئه سو


این سس آنقدر خوشمزه می باشد كه كودكانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می كنند بی آنكه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .

مواد لازم برای تهیه سس كوئه سو :
1 قاشق غذاخوری كره
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3/4 پیمانه خامه ترش شده
1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
1 قاشق غذاخوری سالسا

طرز تهیه :
در یك ماهی تابه متوسط روی حرارت ملایم كره را آب نمایید .
نشاسته ذرت را بطور كامل اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد .
خامه ترش ره را هم اضافه نمایید .
وقتی این تركیب گرم شد و شروع به حباب زدن نمود پنیر چدار و سس سالسا را اضافه نمایید و هم بزنید تا زمانی كه پنیر آب گردد و مایع یكدست و غلیظ گردد .
مدت زمان تهیه این سس 10 دقیقه می باشد و می بایست آن را بطور گرم سرو نمایید .

طرز تهیه سس پنیر چدار یا سس کوئه سو
نکته مهم :
این سس آنقدر خوشمزه می باشد كه كودكانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می كنند بی آنكه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .


تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ