چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه مرغ تست کنجدی
این تست کنجدی مرغ بدون سس و با سس بسیار لذیذ و خوشمزه است.
مواد لازم برای 4 نفر :
مرغ خام بدون استخوان : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 2 ق غ
تخم مرغ : 1 عدد
پودر سیر : 1 ق م
زردچوبه : 1 ق م
پنیر کیبی : 4 عدد یا پنیر خامه ای 60 گرم
کنجد : به میزان لازم
نان تست : به میزان لازم
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا استخوان مرغ را جدا میکنیم. بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn1.jpeg)
زردچوبه و پودر سیر را می افزاییم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn2.jpeg)
سپس سس گوجه فرنگی و تخم مرغ را اضافه میکنیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn3.jpeg)
و با گوشتکوب برقی حسابی میزنیم یا در غذا ساز میریزیم. تا مخلوط یکدست شود.
مایه نسبتا سفتی بدست می آید.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn4.jpeg)
حالا پنیر را اضافه می کنیم. من پنیر کیبی نداشتم از پنیر خامه ای استفاده کردم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn5.jpeg)
مواد را به خوبی مخلوط میکنیم . میتوان با قاشق هم زد یا از دستگاه استفاده کرد.
مخلوط باید کاملا یکدست شود.
بعد از اضافه کردن پنیر مخلوط کمی سفت تر و چسبنده می شود.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn6.jpeg)
روی تخته مقداری کنجد میریزیم. (حدود 1 پیمانه) و نان تست را به شکل دلخواه برش میزنیم. میتوان مثلثی، مستطیلی، مربعی یا حتی با قالب برش زد.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn7.jpeg)
حالا از این مخلوط روی نان تست میمالیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn8.jpeg)
نان را روی کنجد بر میگردانیم تا کاملا کنجد به مخلوط بچسبد.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn9.jpeg)
اگر جایی کنجد نچسبیده با دست کنجد روش میریزیم چون اگر کنجد نداشته باشد هنگام سرخ شدن در روغن می سوزد.
ماهی تابه را روی شعله ملایم داغ میکنیم و مقدار کمی روغن درون آن می ریزیم.
نان ها را از طرف کنجد سرخ میکنیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn10.jpeg)
مراقب باشید که حتما حرارت کم باشد چون کنجد زود می سوزد.
بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه روغن اضافه اش را میگیریم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn11.jpeg)
میتوان طرف دیگر را هم سرخ نمود که در این صورت نان سفت تر می شود و البته جذب روغنش بالاست. پس حواستان به این نکته باشد.
در ظرف سرو می چینیم و در صورت تمایل با سس گوجه فرنگی میل میکنیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn12.jpeg)
با سس و بدون سس بسیار خوشمزه است.
مرغ خام بدون استخوان : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 2 ق غ
تخم مرغ : 1 عدد
پودر سیر : 1 ق م
زردچوبه : 1 ق م
پنیر کیبی : 4 عدد یا پنیر خامه ای 60 گرم
کنجد : به میزان لازم
نان تست : به میزان لازم
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا استخوان مرغ را جدا میکنیم. بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn1.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn2.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn3.jpeg)
و با گوشتکوب برقی حسابی میزنیم یا در غذا ساز میریزیم. تا مخلوط یکدست شود.
مایه نسبتا سفتی بدست می آید.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn4.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn5.jpeg)
مواد را به خوبی مخلوط میکنیم . میتوان با قاشق هم زد یا از دستگاه استفاده کرد.
مخلوط باید کاملا یکدست شود.
بعد از اضافه کردن پنیر مخلوط کمی سفت تر و چسبنده می شود.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn6.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn7.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn8.jpeg)
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn9.jpeg)
اگر جایی کنجد نچسبیده با دست کنجد روش میریزیم چون اگر کنجد نداشته باشد هنگام سرخ شدن در روغن می سوزد.
ماهی تابه را روی شعله ملایم داغ میکنیم و مقدار کمی روغن درون آن می ریزیم.
نان ها را از طرف کنجد سرخ میکنیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn10.jpeg)
بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه روغن اضافه اش را میگیریم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn11.jpeg)
در ظرف سرو می چینیم و در صورت تمایل با سس گوجه فرنگی میل میکنیم.
![طرز تهیه مرغ تست کنجدی](/web/imgs/7/100/gswmn12.jpeg)
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی
تست مرغ و زیتون، غذایی سبک، سریع و خوش طعم
ناگت مرغ خانگی درست کنید
برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید
مرغ با کرم ترخون
تست مرغ و زیتون، غذایی سبک، سریع و خوش طعم
ناگت مرغ خانگی درست کنید
برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید
مرغ با کرم ترخون
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت سیزدهم دولت چهاردهم دولت عزاداری پزشکیان علی باقری محمدجواد ظریف ترور انتخابات رئیس جمهور
محرم شهرداری تهران هواشناسی قتل تهران تب دنگی تیراندازی زلزله شاهچراغ پشه آئدس عزاداری محرم شورای شهر تهران
خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا بازنشستگان اربعین بازار خودرو مالیات سایپا ترافیک ایران خودرو
امام حسین سینما سینمای ایران تلویزیون وزارت ارشاد دفاع مقدس لیلی رشیدی فرهاد مشیری تئاتر مختارنامه فیلم سینمایی صداوسیما
آزمون سراسری ماه فناوری درمان و آموزش پزشکی
دونالد ترامپ عاشورا رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه غزه ترامپ فلسطین آمریکا ترور ترامپ روسیه چین
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید نقل و انتقالات لیگ برتر کیلیان امباپه یورو 2024 تیم ملی اسپانیا رامین رضاییان
هوش مصنوعی تیک تاک اینترنت موبایل ناسا گوگل شیائومی اپل اسنپ
رژیم غذایی گرمازدگی افسردگی کاهش وزن صبحانه استرس