یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل


ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید سپس آب آن را در ظرفی بریزید...

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
آب 3 لیتر (12 پیمانه)

ماهیچه 4 عدد

پیاز خرد شده 1 عدد

دانه فلفل سیاه 4 عدد

برگ بو 2 عدد

گوجه فرنگی متوسط خرد شده 4 عدد

رب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

ورمیشل رشته ای 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید.

سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا این که خوب به حالت ژلاتینی در بیاید سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن را اضافه کنید و تفاله ها را کنار بگذارید.

حالا سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید.

در این مرحله ورمیشل را بیفزایید و در قابلمه بجوشانید تا نرم شود. اینک سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی بریزید.

انرژی کل 1200 کیلوکالری
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:ماهنامه ی دنیای تغذیه
مطالب پیشنهادی:
دسر تیرامیسو Tiramisu
کرپ قارچ با مرغ
کباب ترش یا ترشی کباب
پاپارا غذایی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
پخت برنج برای خانم های شاغل