یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
اسیدهای چرب روغن زیتون از لخته شدن خون جلوگیری میکند
اولئیک اسید، نام اسید چرب موجود در روغن زیتون است که موجب کاهش LDL یا همان کلسترولهای بد در بدن شده و از طرف دیگر موجب بالارفتن HDL خون یا همان ماده حامل چربیها در خون میشود که این ماده از لخته شدن و رسوب خون در رگها جلوگیری میکند. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: «بدترین نوع اسیدهای چرب نیز اسیدهای چرب ترانس است که عامل هیدروژنه شدن روغنهای مایع و همچنین پالمتیک و میرسیتیک هستند که اثری کاملا عکس اسیدهای چرب روغن زیتون داشته و سبب کاهش سطح HDL و افزایش LDL خون میشوند.» وی ادامه داد: «از جمله مواد غذایی که حاوی این اسیدهای چرب مضر سلامتی یعنی پالمتیک و میرسیتیک هستند، میتوان به گوشت قرمز و چربی لبنیاتی همچون کره و ماستهای پرچرب اشاره کرد که این اسیدهای چرب، سبب احتمال بروز بیشتر بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.»
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت مجلس شورای اسلامی رسانه مجلس دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها مجلس دوازدهم
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو ایران خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان دلار قیمت طلا قیمت خودرو مالیات بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینما تلویزیون سریال دفاع مقدس زهرا خوشکام
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور بازی لیگ برتر اشکان دژاگه بارسلونا فدراسیون فوتبال سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی فناوری اینترنت آیفون هواپیما گوگل اپل دانش بنیان سامسونگ موبایل تلفن همراه
زنان رژیم غذایی کاهش وزن قلب سرطان ویتامین پوست سلامت روان بارداری