VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دفتر بهبود تغذیه جامعه
وزارت بهداشت
تغذیه
سلامت
تغذیه سالم
چاقی
نمک
سرطان
درمان و آموزش پزشکی
پوکی استخوان
آلودگی هوا
لبنیات
۲۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز
ارتقاء کیفیت تغذیه در پروازهای داخلی با اقلام سالمتر
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از جایگزینی اقلام غذایی سالمتر در پروازهای داخلی خبر داد که باید از ابتدای دی ماه امسال اجرایی میشد.
شرکت های هواپیمایی
وزارت بهداشت
شرکت های هواپیمایی
وزارت بهداشت
۲۳ دقیقه قبل / سایت دیدبان ایران
جایگزینی اقلام غذایی سالمتر در پروازهای داخلی
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از جایگزینی اقلام غذایی سالمتر در پروازهای داخلی خبر داد که باید از ابتدای دیماه امسال اجرایی میشد.
وزارت بهداشت
پروازهای داخلی
وزارت بهداشت
پروازهای داخلی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا
جایگزینی اقلام غذایی سالمتر در پروازهای داخلی/ مردم تخلفات را گزارش دهند
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از جایگزینی اقلام غذایی سالمتر در پروازهای داخلی خبر داد که باید از ابتدای دی ماه امسال اجرایی میشد.
وزارت بهداشت
شرکتهای هواپیمایی
وزارت بهداشت
شرکتهای هواپیمایی
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایران
سالانه ۶۰ هزار نفر به دلیل فقدان مصرف نان کامل میمیرند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مصرف نان کامل گفت: از مجموع ۴۲۰ هزار مرگ سالانه در کشور، حدود ۶۰ هزار مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است.
مصرف نان
مصرف نان
۱۴ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری
مرگ سالانه ۶۰ هزار نفر به دلیل فقدان مصرف نان کامل - مردم سالاری آنلاین
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مصرف نان کامل گفت: از مجموع ۴۲۰ هزار مرگ سالانه در کشور، حدود ۶۰ هزار مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است.
پوکی استخوان
مصرف نان
پوکی استخوان
مصرف نان
۲۱ ساعت قبل / روزنامه شرق
مرگ ۶۰ هزار نفر بر اثر فقدان مصرف نان کامل
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مصرف نان کامل گفت: از مجموع ۴۲۰ هزار مرگ سالانه در کشور، حدود ۶۰ هزار مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است.
نان
مصرف نان کامل
نان
مصرف نان کامل
فقدان مصرف نان
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ / سایت اقتصادآنلاین
چربی، قند و نمک سبب ساز کدام بیماری کشنده در معده هستند؟
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
درمان معده
درمان معده
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ / روزنامه دنیای اقتصاد
ارتباط ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیهای
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
سرطان
نمک
سرطان
نمک
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ / سایت اقتصادنیوز
نقش 70 درصدی تغذیه در بروز سرطان/ مصرف بالای نمک؛ از علتهای سرطان معده
اقتصادنیوز: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
سرطان
نمک
سرطان
نمک
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ / روزنامه دنیای اقتصاد
سایه روشن - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
نقش ۷۰درصدی تغذیه در بروز سرطان ها: احمد اسماعیل زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰درصدی در بروز
آموزش و پرورش
تغذیه
آموزش و پرورش
تغذیه
رئیس پلیس راهور
سرطان
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / سایت آفتاب نیوز
رابطه ۱۳ نوع سرطان با عوامل تغذیهای و چاقی
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درخصوص سرطان پستان، یکی از سرطانهای شایع در کشور، افزود که ارتباط تنگاتنگی میان تغذیه و بروز این نوع سرطان وجود دارد.
سرطان
تغذیه
سرطان
تغذیه
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / سایت انصاف نیوز
نقش تا ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطانها | انصاف نیوز
میزان غذای مصرفی که از عوامل تغذیه ای به حساب میآید و پدیده چاقی از عوامل بروز سرطانها هستند. متاسفانه، پدیده چاقی در کشور بسیار شایع است و این موضوع میبایست در کانون توجه قرار گیرد. ایسنا: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز
تغذیه
تغذیه و سرطان
تغذیه
تغذیه و سرطان
سرطان
عوامل بروز سرطان
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / سایت آفتاب نیوز
مصرف بالای نمک از علل سرطان معده
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
سرطان
نمک
سرطان
نمک
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / روزنامه شرق
نقش تغذیه در بروز سرطانها
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
تغذیه
سرطان
تغذیه
سرطان
وزارت بهداشت
نقش تغذیه
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / سایت رکنا
۱۳ سرطان با نوع تغذیه ارتباط دارند !
رکنا: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیهای مرتبط هستند، میزان غذای مصرفی که از عوامل تغذیهای به حساب میآید و پدیده چاقی از عوامل بروز سرطانها هستند.
تغذیه
سرطان
تغذیه
سرطان
وزارت بهداشت
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / روزنامه دنیای اقتصاد
سرطان معده در کمین مصرف کنندگان این خوراکی
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
سرطان
وزارت بهداشت
سرطان
وزارت بهداشت
رژیم غذایی سالم
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ / سایت اقتصادنیوز
احتمال ابتلا به سرطان با مصرف این خوراکی
اقتصادنیوز: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطانها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.
وزیر بهداشت ایران
سرطان خطرناک
وزیر بهداشت ایران
سرطان خطرناک
رژیم غذایی نامناسب
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت پارسینه
لزوم ممنوع شدن مصرف روغنهای نیمهجامد هیدروژنه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره سرانه مصرف اسیدهای چرب ترانس و برنامهها برای کاهش مصرف آن در کشور توضیح داد و گفت: اگر طرح ممنوعبودن استفاده از روغنهای هیدروژنه در صنایع غذایی عملیاتی شود، میتوانیم ادعا کنیم که به هدف سازمان جهانی بهداشت یعنی اجتناب از مصرف روغنهای هیدروژنه در …
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / سایت پارسینه
لزوم ممنوع شدن مصرف این روغنهای خوراکی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره سرانه مصرف اسیدهای چرب ترانس و برنامهها برای کاهش مصرف آن در کشور توضیح داد و گفت: اگر طرح ممنوعبودن استفاده از روغنهای هیدروژنه در صنایع غذایی عملیاتی شود، میتوانیم ادعا کنیم که به هدف سازمان جهانی بهداشت یعنی اجتناب از مصرف روغنهای هیدروژنه در …
۱۴۰۳/۱۱/۲۱
/ سایت سلامت نیوز
لزوم ممنوع شدن مصرف روغنهای نیمهجامد هیدروژنه / برنامه کاهش اسیدهای چرب ترانس
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره سرانه مصرف اسیدهای چرب ترانس و برنامهها برای کاهش مصرف آن در کشور توضیح داد و گفت: اگر طرح ممنوعبودن استفاده از روغنهای هیدروژنه در صنایع غذایی عملیاتی شود، میتوانیم ادعا کنیم که به هدف سازمان جهانی بهداشت یعنی اجتناب از مصرف روغنهای هیدروژنه در …
روغن نباتی
روغن نباتی
۱۴۰۳/۱۱/۲۰
/ سایت روزنامه آگاه
ورود وزارت بهداشت به بررسی وضعیت تغذیهای عشایر کشور
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح بررسی وضعیت تغذیهای عشایر از دی سال جاری آغاز شده، گفت: جمعیتی بالغ بر ۳۵۰۰نفر در این طرح در ۱۳استان کشور مورد بررسی قرار میگیرند تا اقدامات مداخلهای لازم برای این گروه هدف اجرا شود.
احمد اسماعیلزاده
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
احمد اسماعیلزاده
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ روزنامه توسعه ایرانی
اسماعیلزاده اعلام کرد: ورود وزارت بهداشت به بررسی وضعیت تغذیهای عشایر کشور در ۱۳ استان
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح بررسی وضعیت تغذیه ای عشایر از دی ماه سال جاری آغاز شده، گفت: جمعیتی بالغ بر
استان کشور
تغذیه
استان کشور
تغذیه
جامعه
دی ماه
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت فرتاک
عرق کردن باعث لاغری می شود؟
برخی کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این باورند که برخلاف تصور رایج، عرق کردن در حین ورزش برای سوزاندن کالری ضروری نیست.
کاهش وزن
لاغری
کاهش وزن
لاغری
عرق کردن
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت آفتاب نیوز
سادهترین راهکار برای پیشگیری از یبوست
مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به بیان توضیحاتی درباره کم آبی بدن و ابتلا به یبوست پرداخت.
یبوست
یبوست
۱۴۰۳/۱۱/۱۶
/ سایت آفتاب نیوز
اهمیت کاهش مصرف نمک برای سلامت استخوانها
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: با افزایش سن، بهویژه در دوران یائسگی، اگر دردهای استخوانی آغاز شود، این میتواند نشانهای از خطر ابتلا به پوکی استخوان باشد. برای پیشگیری و مدیریت این وضعیت، مصرف منظم لبنیات، میوهها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
استخوان
نمک
استخوان
نمک
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ سایت سلامت نیوز
حفظ سلامت استخوانها با کاهش نمک و افزایش مصرف لبنیات
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم برای پیشگیری از پوکی استخوان، اعلام کرد که کاهش مصرف نمک و مصرف منظم لبنیات از جمله راهکارهای اصلی حفظ سلامت استخوانها به ویژه در دوران سالمندی هستند.
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ سایت دیدارنیوز
گرانی در بازار/ وزارت بهداشت: لبنیات را حذف نکنید
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اهمیت کاهش مصرف نمک برای سلامت استخوانها گفت و اینکه لبنیات را نباید حذف کرد. این درحالیست که
تورم و گرانی
لبنیات
تورم و گرانی
لبنیات
وزارت بهداشت
استخوان
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت اکونیوز
آیا عرق کردن به سوزاندن کالری کمک میکند؟ - اکونیوز
اقتصاد ایران: برخی کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این باورند که برخلاف تصور رایج، عرق کردن در حین ورزش برای سوزاندن
اقتصادایران
اقتصادایران
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت رویداد ۲۴
عرق کردن در کاهش وزن تاثیر دارد؟ | رویداد24
برخی کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این باورند که برخلاف تصور رایج، عرق کردن در حین ورزش برای سوزاندن کالری ضروری نیست.
لاغری
لاغری
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت درلحظه
تعریق به سوزاندن کالری کمک میکند؟
برخی کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر این باورند که برخلاف تصور رایج، عرق کردن در حین ورزش برای سوزاندن کالری ضروری نیست.
تعریق
کالری سوزی
تعریق
کالری سوزی
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت اقتصادنیوز
کاهش مصرف نمک چه تأثیری بر استخوانها دارد؟
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: با افزایش سن بهویژه در دوران یائسگی، اگر دردهای استخوانی آغاز شود، این میتواند نشانهای از خطر ابتلا به پوکی استخوان باشد. برای پیشگیری و مدیریت این وضعیت، مصرف منظم لبنیات، میوهها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
نمک
استخوان
نمک
استخوان
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت پارسینه
کاهش مصرف نمک؛ کلید سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان
نمک، بهعنوان یکی از عواملی که بهطور مستقیم بر سلامت استخوانها تأثیر میگذارد، نقش بسزایی در بروز مشکلاتی نظیر پوکی استخوان دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در جدیدترین اظهارات خود، بر اهمیت کاهش مصرف نمک در پیشگیری از این بیماری و حفظ سلامت استخوانها تأکید کرده است.
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت فرتاک
کلید سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان را بشناسید
نمک، بهعنوان یکی از عواملی که بهطور مستقیم بر سلامت استخوانها تأثیر میگذارد، نقش بسزایی در بروز مشکلاتی نظیر پوکی استخوان دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در جدیدترین اظهارات خود، بر اهمیت کاهش مصرف نمک در پیشگیری از این بیماری و حفظ سلامت استخوانها تأکید کرده است.
پوکی استخوان
سلامت
پوکی استخوان
سلامت
استخوان
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت اقتصادآنلاین
بلایی که نمک سر استخوانها میآورد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف بیش از حد نمک میتواند دفع ادراری کلسیم را افزایش دهد و به سلامت استخوانها آسیب برساند
مصرف نمک
پوکی استخوان
مصرف نمک
پوکی استخوان
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
اگر استخوان های سالم می خواهید مصرف نمک را کاهش دهید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: با افزایش سن بهویژه در دوران یائسگی، اگر دردهای استخوانی آغاز شود، این میتواند نشانهای از خطر ابتلا به پوکی استخوان باشد. برای پیشگیری و مدیریت این وضعیت، مصرف منظم لبنیات، میوهها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
سلامت
نمک
سلامت
نمک
استخوان
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ خبرگزاری ایرنا
ویتامین دی و کلسیم نقش کلیدی در پیشگیری از پوکی استخوان دارد
تهران - ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه برای تأمین سلامت استخوانها، نهتنها مصرف کلسیم بلکه توجه به میزان ویتامین دی بدن ضروری است، گفت: این دو ماده در کنار یکدیگر نقش کلیدی در پیشگیری از پوکی استخوان و حفظ سلامت استخوانها دارند.
بهداشت و سلامت
احمد اسماعیل زاده
بهداشت و سلامت
احمد اسماعیل زاده
کلسیم
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
مهمترین مادهای که میتواند خطر سرطان روده را کاهش دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ارتقای سلامت انسان، مصرف فیبر کافی را در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده، موثر دانست.
سرطان روده
فیبر
سرطان روده
فیبر
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت اقتصادنیوز
نکات تغذیهای برای پیشگیری از سرطان روده
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ارتقای سلامت انسان، مصرف فیبر کافی را در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده، موثر دانست.
سرطان
روده
سرطان
روده
۱۴۰۳/۱۱/۰۹
/ سایت روزنو
سرطان دومین عامل مرگ در جهان؛ آیا چاقی بر ابتلا به سرطان تأثیر میگذارد؟ | روزنو
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته و سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸.۲ میلیون مرگ ناشی از آن تخمین زده میشود.
۱۴۰۳/۱۱/۰۹
/ سایت روزنو
آیا چاقی بر ابتلا به سرطان تأثیر میگذارد؟ | روزنو
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته و سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸.۲ میلیون مرگ ناشی از آن تخمین زده میشود.
۱۴۰۳/۱۱/۰۹
/ روزنامه شرق
سالانه بیش از 8 میلیون نفر در جهان در اثر سرطان میمیرند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته و سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸.۲ میلیون مرگ ناشی از آن تخمین زده میشود.
سرطان
عامل مرگومیر
سرطان
عامل مرگومیر
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
سرطان دومین عامل مرگ در جهان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه داشتن اضافه وزن به معنای قطعیت در ابتلا به سرطان نیست، اما خطر آن را بهطور قابل توجهی افزایش میدهد، تأکید کرد: اگر دچار اضافه وزن هستید، پیشگیری از افزایش وزن بیشتر و تلاش برای کاهش وزن میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
وزارت بهداشت
مرگ ومیر
وزارت بهداشت
مرگ ومیر
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت فرتاک
این خوراکیها از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می کنند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد که مصرف فیبر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده موثر است.
سرطان
سرطان روده
سرطان
سرطان روده
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت سلام نو
خطر ابتلا به سرطان افزایش مییابد/ سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته است.
وزارت بهداشت
هورمون استروژن
وزارت بهداشت
هورمون استروژن
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت جهان صنعت نیوز
آمار تکاندهنده سرطان در جهان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته و سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸.۲ میلیون مرگ ناشی از آن تخمین زده میشود.
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت و درمان
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت و درمان
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت باشگاه خبرنگاران
پیشگیری از سرطان با کنترل وزن و سبک زندگی سالم
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اضافه وزن و چاقی به عنوان عوامل خطر جدی، احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن همچون سرطان را افزایش میدهند.
پیشگیری از سرطان
وزارت بهداشت
پیشگیری از سرطان
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت انتخاب
وزارت بهداشت: سرطان دومین عامل مرگ در جهان/ کشف سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سرطان به عنوان دومین عامل مرگومیر در جهان شناخته و سالانه ۱۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸.۲ میلیون مرگ ناشی از آن تخمین زده میشود.
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت اطلاعات آنلاین
مراقب باشید! ۱۳ نوع سرطان پشت سر چاقی پنهان شدهاند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: هر چه میزان اضافه وزن بیشتر باشد و فرد برای مدت طولانیتری دچار اضافه وزن باشد، خطر ابتلا به سرطان افزایش مییابد. حفظ وزن مناسب میتواند خطر ابتلا به ۱۳ نوع سرطان را کاهش دهد.
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ خبرگزاری دانشجو
چاقی خطر ابتلا به ۱۳ نوع سرطان را افزایش میدهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اضافه وزن و چاقی میتوانند خطر ابتلا به ۱۳ نوع مختلف سرطان را افزایش دهند.
چاقی
سرطان
چاقی
سرطان
سلامت فردی
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ خبرگزاری میزان
اضافه وزن و چاقی چگونه میتواند خطر سرطان را افزایش دهد؟
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت حفظ وزن سالم، گفت: اضافه وزن و چاقی به عنوان عوامل خطر جدی، احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن همچون سرطان را افزایش میدهند.
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت اقتصاد ایران
افزایش مصرف فیبر و تأثیر بر کاهش سرطان روده
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف فیبر کافی در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان روده را کم میکند.
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت درلحظه
در ۳ قدم ساده، خطر سرطان روده را کاهش دهید!
به گزارش سرویس سلامت عمومی درلحظه، احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در یادداشتی به مناسبت هفته ملی پیشگیری از سرطان، با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ارتقای سلامت انسان، مصرف فیبر کافی را در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده، موثر دانست. بنابر اعلام وزارت بهداشت:« مصرف فیبر …
سرطان روده
فیبر
سرطان روده
فیبر
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت خبرفوری
مصرف فیبر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده موثر است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد که مصرف فیبر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده موثر است.
وزارت بهداشت
سرطان روده
وزارت بهداشت
سرطان روده
مصرف فیبر
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت رکنا
مواد غذایی که قاتل سرطان روده هستند را بشناسید
رکنا: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در یادداشتی از این سخن گفت که فیبر موجود در غلات سبوس دار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بهتر از فیبر سایر مواد غذایی مانند میوه ها و سبزیجات است.
وزارت بهداشت
سرطان روده بزرگ
وزارت بهداشت
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلام استقرار 350 کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان امسال، گفت: این افراد خدمات ابلاغ شده را در مناطق روستایی به مردم ارائه میدهند.
مناطق محروم
مناطق محروم
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ سایت خبرآنلاین
لرستان پایلوت طرح تحقیقاتی بررسی وضعیت تغذیه جمعیت عشایری کشور
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از انتخاب استان لرستان به عنوان پایلوت طرح تحقیقاتی بررسی تغذیه جمعیت عشایری کشور جهت ارائه مراقبتهای تغذیهای خبر داد.
سرانه بهداشت و درمان
تغذیه
سرانه بهداشت و درمان
تغذیه
عشایر
استان لرستان
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری تسنیم
آغاز بررسی تغذیه 3500 عشایر ایران از 13 استان - تسنیم
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از پروژه ملی بررسی وضعیت تغذیه عشایر ایران خبر داد.
وزارت بهداشت
سازمان امور عشایر
وزارت بهداشت
سازمان امور عشایر
استان لرستان
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری مهر
انتخاب لرستان بهعنوان پایلوت طرح تحقیقاتی بررسی وضعیت تغذیه عشایری
خرمآباد - مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از انتخاب لرستان بهعنوان پایلوت طرح تحقیقاتی بررسی تغذیه جمعیت عشایری کشور برای ارائه مراقبتهای تغذیهای خبر داد.
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
تغذیه
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
تغذیه
عشایر
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری ایرنا
لرستان، استان پایلوت طرح تغذیه در جامعه عشایری کشور شد
خرم آباد _ ایرنا _ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ درمان و آموزش پزشکی گفت: طرح تحقیقاتی بررسی تغذیه جمعیت عشایری کشور در این استان بعنوان پایلوت اجرا می شود.
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه های علوم پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی
دانشگاه های علوم پزشکی
تغذیه سالم
سوء تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت روزنامه آگاه
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف ٣٣درصد مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت، بر مدیریت این روند بهمنظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
وزارت بهداشت
احمد اسماعیلزاده
وزارت بهداشت
احمد اسماعیلزاده
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت رکنا
یک سوم از مواد غذایی در فرایند کشت، داشت و برداشت به ضایعات تبدیل می شود !
رکنا: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره) با اشاره به اتلاف ۳۳ درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
مشهد
وزارت بهداشت
مشهد
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
اتلاف ۳۳ درصد مواد غذایی در ایران؛ راهکارهایی برای مقابله با بحران ضایعات غذایی
در همایش مدیریت اتلاف غذایی که در مشهد برگزار شد، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اتلاف ۳۳ درصدی مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت در کشور خبر داد و بر لزوم اتخاذ راهکارهای عملی و هماهنگی بین بخشی برای کاهش این ضایعات تاکید کرد.
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ خبرگزاری ایسنا
لزوم راهکارهای عملی برای کاهش ضایعات غذایی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف ٣٣ درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
مواد غذایی
سازمان غذا و دارو
مواد غذایی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ خبرگزاری تسنیم
33 درصد از مواد غذایی مصرفی کشور به ضایعات تبدیل میشود - تسنیم
رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اتلاف 33درصد مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت، بر مدیریت این روند به منظور کاهش میزان ضایعات مواد غذایی تاکید کرد.
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ خبرگزاری ایرنا
رییس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: اتلاف مواد غذایی در ایران ۳۰ درصد است
مشهد- ایرنا- رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اتلاف مواد غذایی که از مرحله کشت تا مصرف ادامه دارد، در کشورمان بیش از ۳۰ درصد است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ خبرگزاری ایسنا
ضرورت بهکارگیری روشهای نوین آموزشی در حوزه تغذیه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر ضرورت بهکارگیری روشهای نوین آموزشی در حوزه تغذیه اشاره کرد و گفت: آموزشهای نوین میتوانند به طور مؤثری در تغییر سبک زندگی افراد و بهبود وضعیت تغذیهای جامعه مؤثر باشند.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ روزنامه شرق
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از بازنگری برنامه ملی «غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک» پس از گذشت ۲۰ سال از اجرای آن خبر داد و گفت: با توجه به آمار بالای شیوع کمخونی در کشور میتوان گفت برنامههایی که با هدف کاهش کمخونی در کشور اجرا میشوند، باید بازنگری شوند.
کاهش کمخونی
غنیسازی آرد
کاهش کمخونی
غنیسازی آرد
اسیدفولیک
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت سلامت نیوز
بازنگری جامع برنامه «غنیسازی آرد» برای مبارزه مؤثرتر با کمخونی / احتمالات تغییرات از ۱۴۰۵
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از آغاز بازنگری در برنامه ملی «غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک» پس از ۲۰ سال خبر داد. این بازنگری با هدف بهبود کارایی و کاهش مؤثرتر شیوع کمخونی در کشور انجام خواهد شد.
آرد
کمخونی
آرد
کمخونی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایسنا
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی / احتمال اجرای برنامه جدید از ۱۴۰۵
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از بازنگری برنامه ملی «غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک» پس از گذشت ۲۰ سال از اجرای آن خبر داد و گفت: با توجه به آمار بالای شیوع کمخونی در کشور میتوان گفت برنامههایی که با هدف کاهش کمخونی در کشور اجرا میشوند، میبایست مورد بازنگری قرار گیرند.
وزارت بهداشت
دفتر بهبود تغذیه و جامعه
وزارت بهداشت
دفتر بهبود تغذیه و جامعه
آرد نانوایی
نانوایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت روزنامه آگاه
تغذیه مناسب راهکاری موثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به خطرات آلودگی هوا بر سلامت، بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق تغذیه مناسب تاکید و مصرف امگا۳، ویتامینهایC، A و E، سبزیجات خانواده کلم و کنترل وزن را بهعنوان مهمترین راهکارها برای کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا معرفی کرد.
زردچوبه
وزارت بهداشت
زردچوبه
وزارت بهداشت
ویتامین C
ویتامین D
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
نیاز به ۹ هزار میلیارد تومان برای اجرای کامل برنامه شیر مدرسه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از لزوم تخصیص اعتبار ۹ هزار میلیارد تومانی برای اجرای کامل برنامه توزیع شیر در مدارس خبر داد و گفت: در حال حاضر، بودجه تخصیصیافته به این طرح بسیار کمتر از نیازهای واقعی است.
شیر
شیر
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری ایسنا
نیاز ۹ همتی اجرای برنامه شیر مدرسه / اثربخشی خوبِ توزیع شیر در مدارس
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت برنامه توزیع شیر مدارس در سال جاری و جایگاه این برنامه در برنامه هفتم توسعه توضیحاتی ارائه داد.
شیر مدارس
توزیع شیر مدارس
شیر مدارس
توزیع شیر مدارس
وزارت بهداشت
دفتر بهبود تغذیه جامعه
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت پارسینه
بهترین تغذیه برای کاهش اثرات آلودگی هوا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به خطرات آلودگی هوا بر سلامت، بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق تغذیه مناسب تأکید و مصرف امگا ۳، ویتامینهای C، A و E، سبزیجات خانواده کلم و کنترل وزن را بهعنوان مهمترین راهکارها برای کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا معرفی کرد.
آلودگی هوا
تغذیه
آلودگی هوا
تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت فرتاک
ممنوعیت ارائه این مواد غذایی در هواپیما
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.
تغذیه
تغذیه در هواپیما
تغذیه
تغذیه در هواپیما
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت اقتصاد ۲۴
ارائه این مواد غذایی در هواپیما ممنوع شد | اقتصاد24
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.
شرکت هواپیمایی
شرکت هواپیمایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت انصاف نیوز
این خوراکیها در هواپیما ممنوع شد | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از ممنوع شدن عرضه برخی خوراکیهای در سفرهای هوایی خبر داد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای …
خوراکی های ممنوع در هواپیما
دنت
خوراکی های ممنوع در هواپیما
دنت
نوشابه
هواپیما
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- این خوراکیها در هواپیما ممنوع شد اندیشه معاصر
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از ممنوع شدن عرضه برخی خوراکیهای در سفرهای هوایی خبر داد.
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ خبرگزاری مهر
ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی ناسالم در پروازها ممنوع شد.
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
سازمان هواپیمایی
احمد اسماعیل زاده
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت اقتصادآنلاین
عرضه مواد غذایی ناسالم در پروازها ممنوع شد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.
پرواز
پرواز
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
استفاده نوشابه و ژله در پروازها ممنوع شد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.
تغذیه
هواپیما
تغذیه
هواپیما
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت جهان صنعت نیوز
خطوط هوایی ایران در مسیر تغذیه سالم؛ نوشابهها ممنوع شدند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در راستای ارتقای سلامت مسافران هوایی و ترویج مصرف مواد غذایی سالمتر، از ابتدای دی ماه سال جاری ارائه برخی مواد غذایی ناسالم در تمام پروازهای داخلی و خارجی کشور ممنوع شد.
پروازهای داخلی و خارجی
مواد غذایی
پروازهای داخلی و خارجی
مواد غذایی
مواد غذایی ناسالم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۱۰/۰۲ - ۱۴:۲۶:۳۲
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی