VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
غذای محلی گیلان
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت عصرایران
غذای روستایی در ایران پخت یک خورشت محلی با گوشت بره (فیلم)
در این ویدئو دو آشپز روستایی ساکن روستاهای استان گیلان را خواهید دید که با گوشت بره، یک خورشت محلی و خوش طعم آماده می کنند.
غذا
گوشت بره
غذا
گوشت بره
پخت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه کباب ترش به روش گیلانی ها / کته رو هم اینجوری بپزی اصلا شفته نمیشه
اینجا طرز تهیه کباب ترش با بهترین دستور رو به همراه یه کته عالی یاد میگیرید که حتما از خوردنش لذت خواهید برد.
غذای محلی گیلان
کباب ترش گیلانی
غذای محلی گیلان
کباب ترش گیلانی
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز پخت نان خرفه و پنیر واویج به سبک و سیاق یک مادربزرگ شمالی
در این ویدئو یک مادربزرگ آشپز ساکن روستاهای کشور مان را خواهید دید که با کدو حلوایی و آرد یک نان خرفه خوشمزه درست می کند. نان خرفه (یا خلفه یا کشتا) نوعی نان محلی است که پخت آن در شرق گیلان رایج است و از پوره کدو حلوایی و پودر تخم شنبلیله آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود. پخت این نان در آستانه اشرفیه …
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه پخت یک خورشت محلی با ران بره روش دو بانوی روستایی گیلانی
در این ویدئو یک دو بانوی ساکن روستاهای گیلان را خواهید دید که با گوشت بره و کدوتنبل یک خورشت خوشمزه درست می کنند.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت عصرایران
نحوه پخت یک غذای محلی با بلدرچین توسط خانواده روستایی گیلانی (فیلم)
در این ویدئو یک بانوی ساکن روستاهای گیلان را خواهید دید که با بلدرچین یک کباب خوشمزه درست میکند.
پخت
بلدرچین
پخت
بلدرچین
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت انصاف نیوز
طرز تهیه غذای خوشمزه مازندرانی | انصاف نیوز
فرارو: خوراک سیربزه نوعی خوراک اصیل و خوشمزه استان مازندران است که از ترکیب لوبیای کشاورزی یا لوبیا رشتی با سیر فراوان، زردچوبه و آبغوره تهیه میشود. غذاهای شمالی که همیشه حرف اول را در میان غذاهای محلی میزنند و رقیب ندارند. به خصوص غذاهای استان گیلان که همه عاشقش هستند و همین چند وقت
خوراک سیربزه
خوراک مازندرانی
خوراک سیربزه
خوراک مازندرانی
غذای خوشمزه مازندرانی
۱۴۰۳/۰۷/۲۰
/ سایت ترفندباز
دستور پخت خورشت دروغگو! | خورشت فسنجان اصیل گیلانی یک غذای خوشمزه، ارزان و اقتصادی
خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
سجاد مالمیر
دستور پخت خورشت
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت دلگرم
آموزش کامل ترش تره غذای ساده و محلی گیلان!
ترش تره به غذای شمالیه که هر جای دنیا باشین میتونین به سادگی درستش کنین چون مواد لازم این غذای آسان همه جا در دسترسه.
ترش تره
طرز تهیه
ترش تره
طرز تهیه
گیلانی
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت ترفندباز
دستور پخت کویی خورش | برای شام امشبت غذای خوشمزه گیلانی
طرز تهیه یک غذای محلی به نام کویی خورش که معتلق به استان گیلان است را می توانید در این مطلب مشاهده نمایید.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
سجاد مالمیر
دستور پخت
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ سایت فرارو
مالاواوویج؛ غذای قدیمی و اصیل گیلانی
مالاواویج یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی استان گیلان است که با گوشت شکار و پرندگانی مانند مرغابی، اردک، مرغ و... طبخ میشود و بسیار خوشمزه است.
مالاواویج
غذای شمالی
مالاواویج
غذای شمالی
طرز تهیه مالاواویج
غذای گیلانی
۱۴۰۳/۰۵/۱۶
/ سایت فرارو
قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی
قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان است که از ترکیب گوشت با لپه، زعفران، آب نارنج و... تهیه میشود و بسیار خوشمزه است.
ننه قرمه گیلانی
قیمه ماسوله
ننه قرمه گیلانی
قیمه ماسوله
طرز تهیه قیمه ماسوله
طرز تهیه ننه قرمه
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
/ سایت فرادید
(ویدئو) نمایی نزدیک از پخت نان محلی تنوری توسط بانوان روستایی البرزنشین
در این ویدئو چند بانوی خوش ذوق را در روستاهای سرسبز گیلان خواهید دید که اقدام به پخت نان محلی در تنور می کنند.
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
/ سایت ترفندباز
دستور پخت شامی پوک برای نذری محرم | این غذای گیلانی با نان لواش لقمه پیچ کنید
شامی پوک یکی از خوشمزهترین غذاهای استان گیلان است. گیلانیها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل میکنند.
طلای دست دوم و نقره
خانه
طلای دست دوم و نقره
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ خبرگزاری ایسنا
رونق گردشگری با غذاهای محلی و سنتی ایرانی
«تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی با رویکرد پایدارسازی جوامع محلی (مورد مطالعه: استان گیلان)» عنوان طرح پسادکتری فرهاد جوان است که با راهنمایی محمود جمعهپور درحال انجام است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت میکند.
بنیاد ملی علم
گردشگری
بنیاد ملی علم
گردشگری
غذاهای محلی ایرانی
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج