چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

توت فرنگی در بارداری، آلرژی زاست؟


در فصل بهار خانم‌های باردار اگر میوه‌ای را قبلا مصرف کرده‌اند و نسبت به آن میوه حساسیت و آلرژی خاصی ندارند، می‌توانند آن میوه را مصرف کنند. خوردن میوه خاصی ممکن است برای فرد باردار حساسیت ایجاد شود.
 واکنش حساسیت موضوعی است که با توجه به تجربه هر فرد مشخص می‌شود. اگر فردی علائم حساسیت دارد باید در خوردن میوه ملاحظات خاصی را در نظر بگیرد. میوه‌هایی مانند توت فرنگی و کیوی احتمال آلرژن بودن بیشتری دارند.
اگر شخص آن‌ها را قبلا مصرف کرده و آلرژی ندارد درابتدا مقدار کمی از آن میوه را مصرف کند تا مطمئن شود به آن آلرژی ندارد. اگر فرد باردار با مصرف میوه‌ای متوجه شد حساسیت دارد باید مصرف آن میوه را کاهش دهد.
میوه‌هایی مانند توت فرنگی که با خاک تماس دارند احتمال آلودگی میکروبی و انگلی بیشتری دارند. شستن این میوه‌ها سخت است و ممکن است به خوبی شسته نشود، در نتیجه احتمال آلودگی میکروبی و انگلی بیشتر است و چون خانم‌های بارداردر دروان بارداری آسیب‌پذیر‌تر هستند باید تمام این نکات را در نظر بگیرند و اگر حساسیت خاصی به این میوه‌ها دارند آن‌ها را مصرف نکنند.
 میوه‌های فصل بهار مانند گوجه سبز، سیب، گیلاس و آلبالو همه از یک خانواده هستند و مشکل آلرژی ایجاد نمی‌کنند.

نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.