جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شارلوت، یک دسرخوشمزه
پیمونه: شارلوت یک دسر معروف بین المللی ست . اولین بار که این دسر را درست کردم اصلا انتظار چنین طعم بی نظیری را نداشتم. شاید شما هم فکر کنید که این تعداد تخم مرغ احتمالا نباید عطر و طعم جالبی داشته باشد . اما در اشتباهید !! یک بار این دسر را امتحان کنید تا مشتری پر و پا قرص این دسر ساده و شیک شوید.
![طرز تهیه شارلوت، یک دسرخوشمزه](/web/imgs/12/62/o3b8u1.jpeg)
مواد لازم:
شیر .... 1لیتر
تخم مرغ .... 8 عدد
خامه صبحانه .... 300 گرم
شکر .... 1 پیمانه و نیم
وانیل .... 1/4 قاشق مرباخوری
ژلاتین .... 9 ورق / 9 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو یا نسکافه .... 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر (برای مدل بیسکویت دار) .... به تعداد لازم
طرز تهیه:
1 - 750 میلی لیتر از شیر را در ظرفی شیشه ای ریخته و ژلاتین را در آن بریزید هم بزنید تا ژلاتین کمی باز شود . ظرف را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دهید . برای این منظور میتوانید ظرف را بر روی دهانه کتری قرار دهید . شیر را هم زده تا ژلاتین کاملا در شیر باز شود.
2 - تخم مرغ ها را به صورت کامل با هم زن بزنید تا کرمی و کمی سفت شود . وانیل و شکر را نیز اضافه کنید و کاملا بزنید . باقی مانده شیر را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
3 - ژلاتین محلول در شیر را اضافه کنید و خامه را نیز به مواد بیفزایید و کامل هم بزنید .
4 - قالبی مناسب را انتخاب کنید . در این مرحله به دو روش میتوانید این دسر را تهیه نمایید یا کف و اطراف قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید و سپس نصف مواد را روی آن بریزید یا بدون استفاده از بیسکویت نصف مواد را در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد .
5 - بقیه مواد را با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده و روی لایه اول بریزید .
6 - دسر را حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شده و ببندد . سپس روی شارلوت را به ته قاشق از دیواره ها جدا کرده و کف قالب را به مدت 15 ثانیه در آب ولرم بزنید تا اصطلاحا دسر ول کرده و به راحتی بتوان آن را برگرداند . ظرفی مناسب را روی قالب گذاشته و دسر را برگردانید.
7 - اطراف شارلوت را با ژله خرد شده ، گل خامه و میوه های فصل تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات :
1 - در نوع بیسکویتی بعضی از کیک اسفنجی و یا کیک رولت هم استفاده میکنند که توصیه نمیشود زیرا مواد را به خود گرفته و خمیر میشود و زیاد مناسب نیست . لیدی فینگر چون دیر مواد را جذب میکند برای این کار از همه چیز مناسب تر میباشد.
2 - در لایه وانیلی میتوانید از میوه های فصل مانند توت فرنگی ، شاه توت ، موز و ... استفاده کرد فقط توجه کنید که از آناناس و کیوی استفاده نکنید که ممکن است باعث بسته نشدن و عدم کارایی ژلاتین شوند.
3 - این دسر را در قالب های یک نفره و همینطور در ظروف پایه دار مناسب چند نفره یا یک نفره نیز میتوانید تهیه کنید که دیگر نیازی به برگرداندن ندارند.
4 - پس از هم زدن مواد توجه کنید که شیر کف میکند . این کف را با قاشق جمع کرده تا به مایع اصلی برسید و سپس دسر را در قالب بریزید .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم ایران محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم ظریف انتخابات علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
آتش سوزی سازمان هواشناسی هواشناسی پلیس اربعین تهران شهرداری تهران پشه آئدس آلودگی هوا قتل گرما عزاداری محرم
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو سازمان تامین اجتماعی دلار مالیات قیمت سکه
تلویزیون فضای مجازی سریال سینما امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما
فناوری ناسا دانشگاه تهران آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل جو بایدن ترامپ فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه انتخابات آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند رئال مادرید مهدی طارمی
هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور گوشی اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
گرمازدگی رژیم غذایی کاهش وزن ویتامین سرطان چاقی بارداری