چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
این نوزادان ضریب هوشی بالاتری دارند
به دلیل وجود ضدمیکرب و اسید آمینهها در شیر مادر، کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند نسبت به مصرفکنندگان شیرخشک، از ۸ درصد ضریب هوشی بالاتر برخوردارند.
فرید ایمانزاده رئیس بیمارستان کودکان مفید و دبیر علمی یازدهمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع طب کودکان؛ گفت: به دلیل مصرف فست فود ها و خوراکیهای شور، احتمال ابتلا به فشار خون در کودکان بسیار زیاد شده است.
وی اختلال عملکرد فعالیت کلیه، کبد و التهاب در عروق، بیماریهای غدد، استرس شدید و عفونتهای اورولوژیک را از دلایل ابتلا به فشار خون عنوان کرد.
رئیس بیمارستان مفید با اعلام این خبر که در حال حاضر تنها 20-35 درصد از نوزادان از شیر مادر تغذیه میکنند و 2.3 از تغذیه شیرخوارها با شیر خشک است تصریح کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینهها در شیر مادر، کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند در نسبت به مصرفکنندگان شیرخشک، از 8 درصد ضریب هوشی بالاتری برخوردار هستند.
وی ادامه داد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند بدنشان سوختوساز بیشتری دارد و نسبت به دیگر افراد در وضعیت وزنی نرمالتری به سر میبرند.
رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر در ایران، افزایش ارتباط عاطفی میان فرزند و والدین و کاهش بیماریهای گوارشی و تنفسی را از دیگر مزایای شیر مادر برشمرد و تأکید کرد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند مرگ میرشان کمتر است.
وی اظهار کرد: باید به سمت ترویج تغذیه از شیر مادر پیش برویم، چراکه بدترین فرمهای سینه برای شیردهی هم قابلدرمان هستند و با مشاوره میتوان به مادران نحوه شیردهی صحیح را آموزش داد.
ایمانزاده شیر خشک را یکی از عوامل افزایش احتمال ابتلا به فشار خون خواند و گفت: شیر خشک خورها چاقتر هستند چون غلظت سدیم و پروتئین دریافتی آنها بیشتر است.
فرید ایمانزاده رئیس بیمارستان کودکان مفید و دبیر علمی یازدهمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع طب کودکان؛ گفت: به دلیل مصرف فست فود ها و خوراکیهای شور، احتمال ابتلا به فشار خون در کودکان بسیار زیاد شده است.
وی اختلال عملکرد فعالیت کلیه، کبد و التهاب در عروق، بیماریهای غدد، استرس شدید و عفونتهای اورولوژیک را از دلایل ابتلا به فشار خون عنوان کرد.
رئیس بیمارستان مفید با اعلام این خبر که در حال حاضر تنها 20-35 درصد از نوزادان از شیر مادر تغذیه میکنند و 2.3 از تغذیه شیرخوارها با شیر خشک است تصریح کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینهها در شیر مادر، کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند در نسبت به مصرفکنندگان شیرخشک، از 8 درصد ضریب هوشی بالاتری برخوردار هستند.
وی ادامه داد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند بدنشان سوختوساز بیشتری دارد و نسبت به دیگر افراد در وضعیت وزنی نرمالتری به سر میبرند.
رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر در ایران، افزایش ارتباط عاطفی میان فرزند و والدین و کاهش بیماریهای گوارشی و تنفسی را از دیگر مزایای شیر مادر برشمرد و تأکید کرد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند مرگ میرشان کمتر است.
وی اظهار کرد: باید به سمت ترویج تغذیه از شیر مادر پیش برویم، چراکه بدترین فرمهای سینه برای شیردهی هم قابلدرمان هستند و با مشاوره میتوان به مادران نحوه شیردهی صحیح را آموزش داد.
ایمانزاده شیر خشک را یکی از عوامل افزایش احتمال ابتلا به فشار خون خواند و گفت: شیر خشک خورها چاقتر هستند چون غلظت سدیم و پروتئین دریافتی آنها بیشتر است.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت شهید جمهور ایران حسین امیرعبداللهیان بالگرد
فرودگاه مهرآباد هواشناسی مترو امتحانات نهایی شهرداری تهران پیام تسلیت کنکور بارش باران آموزش و پرورش تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا خودرو حقوق بازنشستگان یارانه بورس دلار سایپا ایران خودرو یارانه نقدی
سینمای ایران سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین عراق
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران باشگاه استقلال بارسلونا
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
کاهش وزن ویتامین مغز افسردگی آلزایمر ناباروری طول عمر سلامت روان