یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

شوید


شوید

«شوید» سال ها است که به عنوان دارو و چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه طعم خوبی به غذا می دهد. شوید، بومی آفریقای غربی، جنوب روسیه و مناطق مدیترانه ای است.
در فرهنگ باستانی …

«شوید» سال ها است که به عنوان دارو و چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه طعم خوبی به غذا می دهد. شوید، بومی آفریقای غربی، جنوب روسیه و مناطق مدیترانه ای است.

در فرهنگ باستانی یونانی ها و رومی ها، شوید به علت خاصیت دارویی ارزش زیادی دارد. در این مطلب از «Ask.com» به خواص این گیاه اشاره می کنیم.

شوید برای رفع کمر دردهایی که به علت انقباض عضلانی روی می دهد موثر است.

تخم شوید برای برطرف کردن ناراحتی معده، بی خوابی و رفع نفخ معده استفاده می شود.

شوید منبع غنی کلسیم است. کلسیم برای جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی مفید است.

این گیاه غنی از فیبر و املاحی مانند منیزیم، آهن و منگنز است.

از شوید برای آرامش اعصاب، کاهش ورم و درد و متوقف کردن سکسکه هم استفاده می شود.

روغن های فرار شوید دارای تاثیر ضدباکتریایی است.

مصرف این گیاه از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

شوید برای درمان اسهال، اسهال خونی و ناراحتی قاعدگی موثر است.

این گیاه با ترشح اسیدمعده و صفرا به هضم غذا کمک می کند.

روغن موجود در شوید خاصیت ضدعفونی کننده و آنتی اکسیدان دارد. بنابراین مانع بروز عفونت های میکروبی و رادیکال های آزاد در دهان، لثه و دندان می شود.

با افزایش ادرار در دفع سموم بدن کمک می کند.

این گیاه خاصیت تقویت کننده طبیعی برای بدن دارد.

فلاووانوید و ویتامین B کمپلکس موجود در آن، ترشح آنزیم ها و هورمون های آرام بخش را تحریک در نتیجه خواب راحتی ایجاد می کند.