جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مربای هلو


هلو  :  ۱۰۰۰ گرم
شکر  :  ۲۰۰۰ گرم
هلو را پوست کنده هسته‌اش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید. همین که هلوها پخته شد آنها را …

هلو  :  ۱۰۰۰ گرم

شکر  :  ۲۰۰۰ گرم

هلو را پوست کنده هسته‌اش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید. همین که هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید.