چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

عمر طولانی با مصرف پای کدو حلوایی


عمر طولانی با مصرف پای کدو حلوایی

گروهی از متخصصان تغذیه در آمریکا ادعا کرده اند: کسانی که علاقه به خوردن پای کدو حلوایی دارند، عمرشان طولانی تر می شود.
این متخصصان می گویند: به نظر می رسد ماده آلفا- کاروتن موجود …

گروهی از متخصصان تغذیه در آمریکا ادعا کرده اند: کسانی که علاقه به خوردن پای کدو حلوایی دارند، عمرشان طولانی تر می شود.

این متخصصان می گویند: به نظر می رسد ماده آلفا- کاروتن موجود در کدو حلوایی یکی از مواد طبیعی است که این نقش مفید و مهم را ایفا می کند. آلفا- کاروتن در بسیاری از میوه هایی که به رنگ زرد پرتقالی هستند، وجود دارد و در حفظ سلامت بدن بسیار مهم است.

علاوه بر این، ماده دیگری به نام بیت- کاروتن هم در کدو حلوایی وجود دارد که زیر مجموعه بتاکاروتن است و مزایای بسیار زیادی برای سلامت بدن به ویژه خاصیت ضدسرطانی دارد. این مواد با یکدیگر بدن را سالم تر و شاداب تر نگه می دارند و بر طول عمر انسان می افزایند.

گروه خاصی از متخصصان در مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اخیرا مطالعات دقیق تری را روی تأثیرات آلفا- کاروتن روی بدن در صورت مصرف مداوم و برای یک دوره کافی طولانی، انجام داده اند.

آن ها متوجه شدند: با مصرف پای کدو حلوایی یا همان کدو تنبل احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها به میزان چشمگیری کاهش می یابد و بر طول عمر انسان افزوده می شود.