دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

هوموس با گوشت


هوموس با گوشت

▪ مواد لازم جهت تهیه ۲ پیمانه
- نخود :۱پیمانه
- آبلیمو: ۱/۲ پیمانه
- آب سرد: ۱/۴ پیمانه
- سیر خردشده: ۳ حبه
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- سس تاهینی(Tahina): ۱/۴ پیمانه
- سس تاهینی اضافه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم جهت تهیه ۲ پیمانه

- نخود :۱پیمانه

- آبلیمو: ۱/۲ پیمانه

- آب سرد: ۱/۴ پیمانه

- سیر خردشده: ۳ حبه

- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

- سس تاهینی(Tahina): ۱/۴ پیمانه

- سس تاهینی اضافه: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مایه گوشتی

- گوشت بره خرد شده: ۶۰ گرم

- نمک و فلفل: به مقدار لازم

- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

- پودر فلفل دلمه ای قرمز(پاپریکا):۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه

۱) نخود را از شب قبل در آب سرد خیس کنید تا حجمش تقریباً سه برابر شود ،بعد آن رادر آبکشی بریزید و در قابلمه بزرگی حدود ۱/۵ ساعت بجوشانید تا نرم شود.

۲) نخود پخته شده را به همراه آبلیمو، نمک ،سیر وتاهینی در مخلوط کن بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید، سپس درحالی که دستگاه مخلوط کن روشن است ، آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا پوره لطیفی تهیه شود.

نمک و فلفل مخلوط را اندازه کنید و در صورت تمایل درآن آبلیموی بیشتری بریزید. پوره تهیه شده را در کاسه مورد نظر بریزید و وسط آن را با پشت قاشق کمی گود کنید .

۳) جهت تهیه مایه گوشتی: در کاسه بزرگی گوشت را بانمک ، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و مواد را حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا گوشت مزه دار شود، سپس آنها را در ماهیتابه نچسبی به همراه آب خودش تفت دهید تا طلایی رنگ و نرم شود.

تکه های گوشت سرخ شده را در گودی وسط هوموس بریزید وبا پودر فلفل دلمه ای قرمز تزیین کنید ، بدین ترتیب که چشت چنگالی را خیس کرده در پودر پاپریکا (فلفل قرمز) فرو ببرید و روی هوموس فشار دهید تا درآن بیفتد، چنگال رامجدداً بشویید و این عمل راچند بار تکرار کنید.

منبع:نشریه ی ایرانیان ش ۳۴