شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

شامی بلغور


شامی بلغور

● مواد لازم:
▪ بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک ۲۵۰ گرم؛
▪ پیاز بزرگ: ۱ عدد؛
▪ موسیر خرد شده: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده)؛
▪ جعفری ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ پنیر …

مواد لازم:

بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک ۲۵۰ گرم؛

پیاز بزرگ:

۱ عدد؛

موسیر خرد شده:

۱ تا ۲ قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده)؛

جعفری ریز شده:

۲ قاشق غذاخوری؛

پنیر سفید صبحانۀ رنده شده:

۱۰۰ گرم؛

تخم مرغ:

۳ عدد؛

آب مرغ:

۱ لیوان؛

روغن مایع:

به میزان کافی؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود.

سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم.