چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

مرغ با ژامبون دودی


مرغ با ژامبون دودی

● مواد لازم
▪ کره: یک قالب
▪ سینه مرغ: ۴ سینه مرغ ۱۸۰ گرمی
▪ لیمو: ۲ عدد
▪ گوجه‌فرنگی‌های تزئینی همراه با شاخه: ۳۰۰ گرم
▪ ژامبون دودی: ۴ برگ
▪ رزماری: چند برگ

● طرز تهیه
زیر ماهی‌تابه …

مواد لازم

کره:

یک قالب

سینه مرغ:

۴ سینه مرغ ۱۸۰ گرمی

لیمو:

۲ عدد

گوجه‌فرنگی‌های تزئینی همراه با شاخه:

۳۰۰ گرم

ژامبون دودی:

۴ برگ

رزماری:

چند برگ

طرز تهیه

زیر ماهی‌تابه را روشن کرده و کره را در آن بغلتانید تا آب شود. سینه مرغ را داخل ماهی‌تابه بگذارید و کمی نمک همراه با فلفل به مرغ اضافه کنید، همچنین روغن زیتون را درون ماهی‌تابه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. بگذارید تا ۴ الی ۵ دقیقه مرغ سرخ شود تا هر دوطرف مرغ به رنگ طلایی در بیاید. در مرحله بعد از یک ظرف نسوز برای ادامه کار استفاده کنید. مرغ‌ها را چک کنید هنگامی که کاملا طلایی شده بودند آن را درون ظرف نسوز همراه با گوجه‌های تزئینی کوچک قرار دهید.

روی سینه‌های مرغ را همراه با ورق‌های نازک ژامبون دودی بپوشانید. لیمو را روی کل مواد بچکانید تا خوش‌طعم شود. حرارت فر را کمی کم کنید و روغن زیتون را فراموش نکنید. حتما ادویه‌های داخل غذا را تست کنید تا از کار خود مطمئن شوید برگ‌های رزماری را در کل ظرف قرار دهید، لیمو را ۴ قاچ کرده و در ۴ طرف ظرف قرار دهید و به‌مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدهید تا غذا آماده شود.