جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دانه گلپر


دانه گلپر

گلپر گیاهی است معطر که از دانه آن برای خوش طعم کردن غذا از جمله گوشت استفاده می‌شود. مصرف دانه گلپر در رژیم غذایی، ترشح آنزیم‌های معده را افزایش می‌دهد و هضم را آسان می‌کند.
خواص …

گلپر گیاهی است معطر که از دانه آن برای خوش طعم کردن غذا از جمله گوشت استفاده می‌شود. مصرف دانه گلپر در رژیم غذایی، ترشح آنزیم‌های معده را افزایش می‌دهد و هضم را آسان می‌کند.

خواص ضدنفخ و اشتهاآور دانه گلپر تأثیر زیادی در بهبود مشکلات گوارشی و افزایش اشتها دارد. ترکیبات موجود در این دانه، کلسترول خون را کاهش می‌دهد و باعث بهبود گردش خون می‌شود در نتیجه برای بهبود بیماری‌های قلبی و عروقی و آلزایمر مفید است.

خواص ضدعفونی‌کننده آن بسیاری از میکروب‌ها و انگل‌های معده و روده را از بین می‌برد و دردهای روده‌ای را بهبود می‌بخشد.

بخور دم‌کرده برگ گلپر در درمان عفونت‌های ریه، سینوزیت و سردردهای ناشی از آن مؤثر است و از جوشانده برگ گلپر می‌توان برای بهبود آسم، سردرد و بیماری‌های معده استفاده کرد. در صورتی که پودر دانه گلپر روی دندان قرار داده شود، درد دندان به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.