سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

فندق


فندق

فندق ماده مغذی مفیدی است که بخش مهمی از رژیم‌های غذایی متعادل را تشکیل داده و در پیشگیری از بیماری‌ها مؤثر است.
این ماده ترکیبی از‌‌روغـن‌هــای‌خـاص (خصوصاً اسید اولئیک)، …

فندق ماده مغذی مفیدی است که بخش مهمی از رژیم‌های غذایی متعادل را تشکیل داده و در پیشگیری از بیماری‌ها مؤثر است.

این ماده ترکیبی از‌‌روغـن‌هــای‌خـاص (خصوصاً اسید اولئیک)، پروتئین، کربوهیدرات و بتا سیتوسترول است.

فندق و روغن آن بهترین منابع ویتامین «ای» بوده و برای سلامت ماهیچه‌ها خصوصاً ماهیچه‌های قلب مفید است.

علاوه بر این، فندق در عملکرد سیستم تولید مثل مؤثر بوده واز بروز کم خونی جلوگیری می‌کند.

از فواید دیگر ویتامین «ای» موجود در فندق می‌توان به پیشگیری از بروز فاکتورهای مؤثر در ابتلا به سرطان نام برد.

همچنین در صورت ابتلا به سرطان این ماده غذایی قادر است تا با سلول‌های سرطانی مبارزه کند.

علاوه بر این، فندق منبع غنی ویتامین B۱، B۲ و B۶ است که در تولید خون و سلامت ذهنی خصوصاً برای کودکان در سن رشد مفید است.

مصرف ۲۵ گرم فندق در روز می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های بسیاری مانند سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

تحقیقات نشان داده است افرادی که از فندق و یا روغن آن استفاده می‌کنند ۵۰درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حملات قلبی قرار دارند.

معصومه اخباری