سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
فندق
![فندق](/web/imgs/16/22/4qv9y1.jpeg)
فندق ماده مغذی مفیدی است که بخش مهمی از رژیمهای غذایی متعادل را تشکیل داده و در پیشگیری از بیماریها مؤثر است.
این ماده ترکیبی ازروغـنهــایخـاص (خصوصاً اسید اولئیک)، پروتئین، کربوهیدرات و بتا سیتوسترول است.
فندق و روغن آن بهترین منابع ویتامین «ای» بوده و برای سلامت ماهیچهها خصوصاً ماهیچههای قلب مفید است.
علاوه بر این، فندق در عملکرد سیستم تولید مثل مؤثر بوده واز بروز کم خونی جلوگیری میکند.
از فواید دیگر ویتامین «ای» موجود در فندق میتوان به پیشگیری از بروز فاکتورهای مؤثر در ابتلا به سرطان نام برد.
همچنین در صورت ابتلا به سرطان این ماده غذایی قادر است تا با سلولهای سرطانی مبارزه کند.
علاوه بر این، فندق منبع غنی ویتامین B۱، B۲ و B۶ است که در تولید خون و سلامت ذهنی خصوصاً برای کودکان در سن رشد مفید است.
مصرف ۲۵ گرم فندق در روز میتواند از ابتلا به بیماریهای بسیاری مانند سرطان و بیماریهای قلبی جلوگیری کند.
تحقیقات نشان داده است افرادی که از فندق و یا روغن آن استفاده میکنند ۵۰درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از حملات قلبی قرار دارند.
معصومه اخباری
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره مناظره انتخاباتی انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت
تهران وزارت بهداشت قتل هواشناسی حوادث سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت خانواده سازمان هواشناسی
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت خودرو بازار سرمایه قیمت سکه بورس دلار حقوق بازنشستگان بنزین
سینمای ایران تئاتر سارا بهرامی تلویزیون سینما علیرضا قربانی تخت جمشید کنسرت رسانه ملی دفاع مقدس کتاب موسیقی
مغز کربن دانشگاه تهران دانش بنیان وزیر علوم
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه آمریکا فلسطین روسیه فرانسه ترکیه دونالد ترامپ جو بایدن چین لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 کریستیانو رونالدو تیم ملی پرتغال باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی همراه اول الکامپ نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل اپل ایرانسل فیبرنوری ربات نخبگان گوگل
تغذیه میوه ورزش کاهش وزن سرطان چاقی کلسترول لاغری ویتامین تب دانگ آلزایمر